rochocki Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 czy WHITES V3-posiada system statyczny i nadaje się na militarkę,szukam uniwersalnego,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiskars Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Ma tryb relic w którym mozna szukać ,lub all metal, do tego cała gama duzych cewek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Bardzo wiele wykrywaczy posiada statyczny kanał all metal i nadaje się na militarkę. V3 też, ale jest to generalnie dynamik i takie jest jego przeznaczenie.Znakomity i bardzo czuły kanał statyczny all metal ma XLT, do tego dobry dynamiczny. I nie widzę sensu przepłacać jeśli ktoś potrzebuje wykrywacz do takiego celu.A jeśli naprawdę potrzebujesz prawdziwego statyka z dyskryminacją w wersji zaawansowany kombajn" i chcesz kupić nowy, to według planów tej wiosny pojawi się nowy sprzęt prod. krajowej, z nowego źródła, którego nikt się nie powstydzi w zestawieniu z dowolnym innym sprzętem markowym. Będzie DUŻO tańszy od V3. I też z dostępem do szerokiej palety sond. Tyle że nie będzie przeznaczony dla każdego. Wyłącznie dla rozgarniętych użytkowników, którym czytanie ze zrozumieniem nie sprawia trudności :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
festung. Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Brzęczyszczykiewicz o jakim sprzęcie piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rochocki Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Również jestem ciekaw ,co to za sprzęt ?. potrzebuję uniwersalny do tej pory chodziłem z Compassem X 200 ,myślę o jego następcy Fisher F-75 lub Vhites V3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Już było przy okazji nowego Rutusa.Wstępne nieoficjalne informacje są tutaj:http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3544&postdays=0&postorder=asc&start=0Jeśli się wnikliwie poczyta, to sporo można się już teraz dowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lv426 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Może ogłosisz konkurs na nazwę? Proponuję Jabel V3 albo Golden Tooth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt.Nemo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Nazwa juz jest od dawna, a jak bedzie z jakoscia to sie okaze :)http://magnitec.pl/pl/index.htmlhttp://www.agrotronik.pl/pdf/other/Magnitec_pl_r_p.pdfJa bym sie przed czasem nadmiernie nie cieszyl, pozyjemy zobaczymy kciuki trzymam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiskars Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Podjerzewam że nic z tego nie wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Słyszałem głosy, że to tylko zwykły kit i żart. Tylko za wcześnie wypalił przed Prima Aprilis :)No bo jak w narodzie chodowców kur może powstać coś bardziej skomplikowanego w budowie niż szpadel? Już Proxima była szokiem dla wielu, a co dopiero coś bardziej skomplikowanego... Może i tak. Wątpliwości są uzasadnione i wyrażają nasze własne mniemanie o sobie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiskars Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Prawda jest taka że jak nie jest to sprzęt ze stajni Rutusa lub Smetkowskiego to nie masz co liczyć na popyt.Taka niestety jest nasza Polska.Smutne ale prawdziwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lv426 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 fiskars, chyba żartujesz? O popycie zadecydują osiągi i cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lv426 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Producenci niektórych wykrywek twierdzą, że mają niezłe osiągi, ale problem w tym, że nie ma wiarygodnych, powtarzalnych testów potwierdzających to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Fiskars, pożyjemy, zobaczymy i PRZETRWAMY. Bez obawy:) Na pewno nie mam co liczyć na klientów HS a nawet w większości przypadków Rutusa. Gdyż siła nabywcza polskiego klienta kończy się zazwyczaj na 2000zł. Mam tego świadomość.Uważam, że produkt lepszy od innych w zbliżonej cenie zawsze się sprzeda. Jak dotąd się na tym nie zawiodłem. Tylko to musi być prawda, a nie POZÓR. I, zapewniam Cię, tak właśnie jest. Na wszystko trzeba czasu, żeby się przyjęło, o tym też wiem. Trzeba też klientów, którzy potrafią dostrzec i docenić różnicę. TYLKO na takich mi zależy.Jak zwykle najwięcej skorzystają Ci, którzy zaryzykują". Podlizywania się nie będzie :)Ale nie uprzedzajmy wypadków. Produkt nie jest jeszcze ostatecznie gotowy.Chciałem tylko wskazać NIEKTÓRYM zbliżającą się alternatywę, że może warto poczekać choćby po to, żeby powiedzieć: eeee, nie, dziękuję!" :) Przecież inne produkty nagle nie znikną z półek...A może jednak będzie... inaczej??? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Odnośnie testów - nie wyobrażam sobie wciskania ludziom sprzętu przy pomocy zjawiska naganiactwa i tworzenia legend dla naiwnych i nieświadomych. Testy poligonowe" porównawcze, to podstawa. Polskie prawo nie zabrania testów porównawczych, dlatego takie zostaną przeprowadzone i zadbam o to, żeby trudno było podważyć ich obiektywizm.Zasięgów w powietrzu nigdy nie będę publikował.Ale - wszystko w swoim czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikemax771 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Panie kiedy te testy będą bo już trochę czasu minęło i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielw4 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 słyszałem o wykrywaczu z moniek.Znajomi którzy ganiają od 30 paru lat (na początku ze szpilką)mówią że to będzie jakaś hybryda warta grzechu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darmatt Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 hybryda wykrywacza i szpilki? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielw4 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Piszę że chodził od zawsze jak jeszcze nie było wykrywek ogólnie dostępnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Przyszły sezon ciekawie się zapowiada na polskim rynku-Taktyk wypuszcza nowy model vlf, może Brzęczyszczykiewicz też ze swoim się wyrobi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielw4 Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Sorry że zapytam.Brzęczyszczykiewicz to jakie robi wykrywki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Na razie żadnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacian Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Grzesio grotoj sie bo zegar robi tik-tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Magnitec-link masz wyrzej w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Jedyny zegar, którego działanie robi na mnie jakiekolwiek wrażenie, to mój zegar biologiczny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.