Jump to content

whites V3

rochocki

Recommended Posts

Bardzo wiele wykrywaczy posiada statyczny kanał all metal i nadaje się na militarkę. V3 też, ale jest to generalnie dynamik i takie jest jego przeznaczenie.
Znakomity i bardzo czuły kanał statyczny all metal ma XLT, do tego dobry dynamiczny. I nie widzę sensu przepłacać jeśli ktoś potrzebuje wykrywacz do takiego celu.
A jeśli naprawdę potrzebujesz prawdziwego statyka z dyskryminacją w wersji zaawansowany kombajn" i chcesz kupić nowy, to według planów tej wiosny pojawi się nowy sprzęt prod. krajowej, z nowego źródła, którego nikt się nie powstydzi w zestawieniu z dowolnym innym sprzętem markowym. Będzie DUŻO tańszy od V3. I też z dostępem do szerokiej palety sond. Tyle że nie będzie przeznaczony dla każdego. Wyłącznie dla rozgarniętych użytkowników, którym czytanie ze zrozumieniem nie sprawia trudności :)

Nazwa juz jest od dawna, a jak bedzie z jakoscia to sie okaze :)
http://magnitec.pl/pl/index.html
http://www.agrotronik.pl/pdf/other/Magnitec_pl_r_p.pdf

Ja bym sie przed czasem nadmiernie nie cieszyl, pozyjemy zobaczymy kciuki trzymam :)

Słyszałem głosy, że to tylko zwykły kit i żart. Tylko za wcześnie wypalił przed Prima Aprilis :)
No bo jak w narodzie chodowców kur może powstać coś bardziej skomplikowanego w budowie niż szpadel? Już Proxima była szokiem dla wielu, a co dopiero coś bardziej skomplikowanego... Może i tak. Wątpliwości są uzasadnione i wyrażają nasze własne mniemanie o sobie :)

Fiskars, pożyjemy, zobaczymy i PRZETRWAMY. Bez obawy:) Na pewno nie mam co liczyć na klientów HS a nawet w większości przypadków Rutusa. Gdyż siła nabywcza polskiego klienta kończy się zazwyczaj na 2000zł. Mam tego świadomość.
Uważam, że produkt lepszy od innych w zbliżonej cenie zawsze się sprzeda. Jak dotąd się na tym nie zawiodłem. Tylko to musi być prawda, a nie POZÓR. I, zapewniam Cię, tak właśnie jest. Na wszystko trzeba czasu, żeby się przyjęło, o tym też wiem. Trzeba też klientów, którzy potrafią dostrzec i docenić różnicę. TYLKO na takich mi zależy.
Jak zwykle najwięcej skorzystają Ci, którzy zaryzykują". Podlizywania się nie będzie :)

Ale nie uprzedzajmy wypadków. Produkt nie jest jeszcze ostatecznie gotowy.
Chciałem tylko wskazać NIEKTÓRYM zbliżającą się alternatywę, że może warto poczekać choćby po to, żeby powiedzieć: eeee, nie, dziękuję!" :) Przecież inne produkty nagle nie znikną z półek...
A może jednak będzie... inaczej??? ;)

Odnośnie testów - nie wyobrażam sobie wciskania ludziom sprzętu przy pomocy zjawiska naganiactwa i tworzenia legend dla naiwnych i nieświadomych. Testy poligonowe" porównawcze, to podstawa. Polskie prawo nie zabrania testów porównawczych, dlatego takie zostaną przeprowadzone i zadbam o to, żeby trudno było podważyć ich obiektywizm.
Zasięgów w powietrzu nigdy nie będę publikował.

Ale - wszystko w swoim czasie.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information