Skocz do zawartości

whites V3

rochocki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bardzo wiele wykrywaczy posiada statyczny kanał all metal i nadaje się na militarkę. V3 też, ale jest to generalnie dynamik i takie jest jego przeznaczenie.
Znakomity i bardzo czuły kanał statyczny all metal ma XLT, do tego dobry dynamiczny. I nie widzę sensu przepłacać jeśli ktoś potrzebuje wykrywacz do takiego celu.
A jeśli naprawdę potrzebujesz prawdziwego statyka z dyskryminacją w wersji zaawansowany kombajn" i chcesz kupić nowy, to według planów tej wiosny pojawi się nowy sprzęt prod. krajowej, z nowego źródła, którego nikt się nie powstydzi w zestawieniu z dowolnym innym sprzętem markowym. Będzie DUŻO tańszy od V3. I też z dostępem do szerokiej palety sond. Tyle że nie będzie przeznaczony dla każdego. Wyłącznie dla rozgarniętych użytkowników, którym czytanie ze zrozumieniem nie sprawia trudności :)
Napisano
Również jestem ciekaw ,co to za sprzęt ?.
potrzebuję uniwersalny do tej pory chodziłem z Compassem
X 200 ,myślę o jego następcy Fisher F-75 lub Vhites V3
Napisano
Już było przy okazji nowego Rutusa.
Wstępne nieoficjalne informacje są tutaj:
http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3544&postdays=0&postorder=asc&start=0
Jeśli się wnikliwie poczyta, to sporo można się już teraz dowiedzieć.
Napisano
Nazwa juz jest od dawna, a jak bedzie z jakoscia to sie okaze :)
http://magnitec.pl/pl/index.html
http://www.agrotronik.pl/pdf/other/Magnitec_pl_r_p.pdf

Ja bym sie przed czasem nadmiernie nie cieszyl, pozyjemy zobaczymy kciuki trzymam :)
Napisano
Słyszałem głosy, że to tylko zwykły kit i żart. Tylko za wcześnie wypalił przed Prima Aprilis :)
No bo jak w narodzie chodowców kur może powstać coś bardziej skomplikowanego w budowie niż szpadel? Już Proxima była szokiem dla wielu, a co dopiero coś bardziej skomplikowanego... Może i tak. Wątpliwości są uzasadnione i wyrażają nasze własne mniemanie o sobie :)
Napisano
Prawda jest taka że jak nie jest to sprzęt ze stajni Rutusa lub Smetkowskiego to nie masz co liczyć na popyt.Taka niestety jest nasza Polska.Smutne ale prawdziwe.
Napisano
Producenci niektórych wykrywek twierdzą, że mają niezłe osiągi, ale problem w tym, że nie ma wiarygodnych, powtarzalnych testów potwierdzających to.
Napisano
Fiskars, pożyjemy, zobaczymy i PRZETRWAMY. Bez obawy:) Na pewno nie mam co liczyć na klientów HS a nawet w większości przypadków Rutusa. Gdyż siła nabywcza polskiego klienta kończy się zazwyczaj na 2000zł. Mam tego świadomość.
Uważam, że produkt lepszy od innych w zbliżonej cenie zawsze się sprzeda. Jak dotąd się na tym nie zawiodłem. Tylko to musi być prawda, a nie POZÓR. I, zapewniam Cię, tak właśnie jest. Na wszystko trzeba czasu, żeby się przyjęło, o tym też wiem. Trzeba też klientów, którzy potrafią dostrzec i docenić różnicę. TYLKO na takich mi zależy.
Jak zwykle najwięcej skorzystają Ci, którzy zaryzykują". Podlizywania się nie będzie :)

Ale nie uprzedzajmy wypadków. Produkt nie jest jeszcze ostatecznie gotowy.
Chciałem tylko wskazać NIEKTÓRYM zbliżającą się alternatywę, że może warto poczekać choćby po to, żeby powiedzieć: eeee, nie, dziękuję!" :) Przecież inne produkty nagle nie znikną z półek...
A może jednak będzie... inaczej??? ;)
Napisano
Odnośnie testów - nie wyobrażam sobie wciskania ludziom sprzętu przy pomocy zjawiska naganiactwa i tworzenia legend dla naiwnych i nieświadomych. Testy poligonowe" porównawcze, to podstawa. Polskie prawo nie zabrania testów porównawczych, dlatego takie zostaną przeprowadzone i zadbam o to, żeby trudno było podważyć ich obiektywizm.
Zasięgów w powietrzu nigdy nie będę publikował.

Ale - wszystko w swoim czasie.
  • 1 year later...
Napisano
słyszałem o wykrywaczu z moniek.Znajomi którzy ganiają od 30 paru lat (na początku ze szpilką)mówią że to będzie jakaś hybryda warta grzechu
Napisano
Przyszły sezon ciekawie się zapowiada na polskim rynku-Taktyk wypuszcza nowy model vlf, może Brzęczyszczykiewicz też ze swoim się wyrobi..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie