Oskarus Napisano 25 Luty 2010 Autor Share Napisano 25 Luty 2010 Witam wszystkich poszukiwaczy z okolicy Żagań-Żary-Szprotawa i okoliczne wioski jestem ciekaw czy taka integracja jest możliwa kiedyś dodawałem posty żeby ruszyć z kimś na wspólne wykopki ale zero odzewu mam nadzieje że chociaż na niedzielne piwko da się kogoś namówić czekam na odzew kolegów po fachu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 to sie odzywam daje swoje GG 18548451 jestem z Gozdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 26 Luty 2010 Autor Share Napisano 26 Luty 2010 heh my się spotkamy jutro:)na wspólnym wypadzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 mam nadzieje coś trafić na rozpoczęcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Witam ! i ja się zgłaszam i na spotkanie przy piwie i wypad w teren . Ja jestem z Lubska . czekam na propozycje - data i godzina miejsce. pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 witam , jestem chętny do spotkania przy piwie i wspólny wyjazd w teren. Jestem z Lubska . Czekam na propozycje , termin i miejsce . pozdrawiam , Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 w niedziele okradam okolice Gozdnicy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 a dokładnie gdzie na Gozdnicę kolega rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Po wyprawie zapraszam do mnie do Żar. możemy wtedy bez problemu pogadać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 wg. GPS'a troszke ponad 4km w las na poludniowy zachod od Gozdnicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 daje ci moje GG 18548451 napisz coś ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 wiec możemy się pyknąć w sobotę co będzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebolog Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Witam Żaganin sie kłania!Poruciłem do gry po 12 latach!Sprzetu jeszcze brak w trakcie szukania ale to kwestja czasu! Pewnei sie gdzieś podepne w Grzebaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam ! Jak tam temat spotkania ? Umarł śmiercią naturalną ? pozdrowienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 witam ja też mam blisko Żagania dokładnie z Gozdnicy jestem jak ma ktoś jakieś propozycje proszę pisać na pocztę albo na GG 18548451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 31 Marzec 2010 Autor Share Napisano 31 Marzec 2010 Wiec co jak z integracja ?? może teraz w piątek ?? mój numer tel 609-835-490 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Jak bedzie kiełbaska wyborcza,i takie tam ten teges to przyjezdzam...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Witam,Zary też się przyłączą ale dopiero po świętach,teraz grafik trochę u Mnie napięty.Jak coś to pisać na maila.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 i Gozdnica będzie jak zawsze oskarus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Stedka'a nie zapraszajcie, wychleje cały alkohol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 będzie mógł pić za mnie bo mnie do niego nie ciągnie, bo za młody jestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 ja nie chleje,ja nie pije,ja tylko degustuje w ilosciach jak na dzentelmena przystalo :)Wypraszam sobie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 degustacja ?? pojęcie względna dla jednego 2 kieliszki to chlanie alkoholu a dla drugiego 10 kieliszków to degustacja to wszystko zależy od osoby i podejścia do sprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 trzeba coś zorganizować a dlaczego od razu w barze może lepiej gdzieś w lesie przy ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 albo na lotnisku LW tam jest stawik rybki są ognisko można zrobić i straż leśna nas nie złapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.