szym Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Sto złotych za godzinę eksploracji, to chyba niewyszukana cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Przepraszam, poniosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 wiecie co... jesteście chorzy... takie osobniki trzeba izolować w zakładach zamkniętych!! normalnie pawia można puścić po przeczytaniu takich komentarzy... luuudzie weźta se na wstrzymanie... idźcie se w lesie poćwiczyć na dziurach po sękach albo na dziuplach i oby w każdej z tych dziupli były osy lub chociaż mrówki czerwone... sick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Wojtas zamknij ten wątek bo te komentarze są co raz głupsze i idiotyczne... i lepiej chyba nie będzie... :-( pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Marzec 2010 Share Napisano 7 Marzec 2010 Myślałem kiedyś, że gorzej być nie może.Późniejsze wątki ( autorów litościwie nie wspomnę ) pozbawiły mnie złudzeń. Tliła się iskierka nadziej, ale już dociera do mnie, że największą popularnością cieszą się wątki o niczym.Tym samym ...Pozdrawiam Panie i Panów, zachęcając do niedzielnych spacerów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.