suchy ss Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Witam.Co tam u Was? kopiecie co?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 tak pewnie oczywiście ziemniaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Znamy sie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 nie ja jestem z okolic wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 ja pierdziucha suchy ss ty żyjesz myslałem że po weselu twoja luba skąfiskowała twojego kompa i nie mogłeś pisac ani na odkrywcy i ani na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 hehe;] to raczej Ciebie nigdzie nie widac Bilu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 No Suchy wszystkiego naj na nowej drodze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Luty 2010 Autor Share Napisano 27 Luty 2010 To zes sie obudzil:PDzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 A skąd qrka miałem wiedzieć jak nikt mi nic nie powiedział???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 kopnal obrączke i mu sie za mocno spodobała kopnął drugą i dał sie zakajdankowac..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 Wy tu pierdu pierdu a sezon już się rozpoczął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Uff suchy robi mi sie goraco , dlaczego mi to robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rottontoy Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 suchy ss jak możesz to napisz do mnie na priv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Marzec 2010 Autor Share Napisano 4 Marzec 2010 A znamy sie Panie Rottontoy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rottontoy Napisano 5 Marzec 2010 Share Napisano 5 Marzec 2010 Pisaliśmy kiedyś na gg, przed wakacjami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Boncky, zapraszam z takimi tematami, oraz prywatnymi wycieczkami - na priv.Zanim kogoś zaczniesz szkalować na forum, pomyśl.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 a o co kaman?? 8Total4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.