RWN Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Znalezione na forum Towarzystwa Historycznego Rok 1920".Jako pierwsi ujawniamy zapis z próbnych zdjęć do filmu o roku 1920. Zdjęcia miały ponoć ruszyć dopiero latem tego roku ale okazuje się, że Twórcy już nakręcili pierwsze ujęcia. Roboczy tytuł fragmentu do którego udało się nam dotrzeć to "Bohaterowie 1920:http://www.youtube.com/watch?v=wnjPLqXA_xo "Wygląda, że wyprzedzili Pana Hoffmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 W rolach głównych Andrzej Godlewski, Michał Miazga, Rafał Chełmiński. Zagrają u Hoffmanan na pewno - są już na liście, pojazdy także.pozdrawiamJack Haber konsultant ds. techniki militarnej filmu Rok 1920" Fundacja Wojskowości Polskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Jacku choć faktyczne film nakręciło nasze Towarzystwo to mnie tam bynajmniej nie uświadczysz:)Musze Ci kiedyś przypomnieć moją gębę bo widać już mnie z kimś mylisz. Ten dzielny kapral - karabinier to to Andrzej z naszego Towarzystwa.Michał MiazgaTowarzystwo Historyczne ROK 1920"www.1920.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Najmocniej przepraszam Michał, ale byłem pewny, że z wierzy Forda wystaje twoja, jak to ująłeś, gęba. Proszę przeprosić Andrzeja w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Nie ma sprawy Jacku, Andrzej też się nie obrazi.Pozdrowienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.