manierka Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 moim zdaniem orginał chyba ze ktos by poswiecił tak dobra kopie zzeby zrobic tocos to bez sensy to typowy przykład usuwania gapy przez ruskich lub polaków mam tez taka farba od srodka tez dobrze wyglada ja stawiam na orginał?
manierka Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 to masz kolego fajny fant przejęty przez rosjan czesto z przyczyn braku własnych dostaw gapke tylko usunoł zeby nie gryzła w oczy częsty przypadek jak przy su to pewnie ruska jak juz pisałem tez mam taki egz tylko policjant z us sfasta a mój kol ma kilka z wyciatymi gwiazdami zdobione itp mieli czas jak siedzieli pod odrą:)pozdr
pawel888 Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Żadna kopia, kto by podrabiał spiłowywując emblemat.Raczej by postarzył w postaci pierotniej nie tracąć na piłowaniu pieniądzy:)<pozdro
pawel888 Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Żadna kopia, kto by podrabiał spiłowywując emblemat.Raczej by postarzył w postaci pierotniej nie tracąć na piłowaniu pieniądzy:)<pozdro
sudajew Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 FAGIL powiedz mi jaki miał by sens podrabianie takiej klamry?? chyba że ktoś kopię spiłował:Dpzdr
FAGIL Napisano 20 Luty 2010 Autor Napisano 20 Luty 2010 dziekuje panowie za opinie klamre wykopalem sam przy rozbitym dziale SU 76 ito co dlamnie jest oczywiste niestety dla innych fachowcow jest falsyfikatem ale to ich sprawa pozdrawiam
FAGIL Napisano 20 Luty 2010 Autor Napisano 20 Luty 2010 ja to wiem ale zostalem poinformowany przez RZECZOZNAWCE ze to kopia i zostala spilowana zeby nadac jej cechy orginalu
Pytanie
FAGIL
spilowana
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.