Skocz do zawartości
  • 0

Hebrajski(?) napis

woytas

Pytanie

Napisano

Czy ktos moze rozszyfrowac co jest napisane? To najprawdopodobniej hebrajski badz grecki - mam swoje podejrzenia ale licze na kolegow. 3 litera to takie dziwne B

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
albert - reklama sklepu? >
Nie dam rady zrobic fotki bo ktos ma taki tatuaz na przegubie reki (od srodka) i ciezko bez jego wspolpracy zdjac".
Napisano
Wydaje mi się że to napisane w j. rosyjskim imię AlBErT (A jakby iedobite" natomiast litera l oraz r -napisane małymi literami)
Pozdrawiam.
Napisano
W ruskim to B było by w mowie W. Może coś rosyjskopodobne, każdy region byłego ZSRR ma swój język. No to ciekawostka. a może ta pierwsza litera to odwrócone Y?? czyli U.. Opisałbys skąd to wziąłeś
Napisano
Sadzę,że litera A jest niedokończona,bo takiego znaku nie ma ani w rosyjskiej cyrylicy,ani w alfabecie serbskim,ani też w greckim.
Stawiam na alfabet grecki - drukowane lambda,beta,epsilon,rho i tau są takie jak w greckim /można sprawdzić na stronie alfabetu greckiego/.
Tak czy siak wychodzi na Albert.
Napisano
Kobieta z tatuażem - sprawa straszna.
Kobieta z wytatuowanym w j. rosyjskim imieniem męskim - sprawa straszna i na dodatek niebezpieczna.
Napisano

Czy ktos moze rozszyfrowac co jest napisane? To najprawdopodobniej hebrajski badz grecki - mam swoje podejrzenia ale licze na kolegow. 3 litera to takie dziwne B

Napisano
zapytać nie możesz?
chyba było by prościej. jak ktoś robi sobie tatuaż na ręku to chyba nie po to żeby nikt nie widział, więc pewnie chętnie odpowie.
Napisano
Ty w mojej klasie uczysz języka angielskiego, i gdy idziesz korytarzem chłopaki w milczeniu, oni patrzą za tobą....
Woytas zabiłeś mnie doszukiwałem się dużego mistycyzmu, zagadki.... Ale poddaję się nie mam pojęcia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie