woytas Napisano 19 Luty 2010 Autor Napisano 19 Luty 2010 Czy ktos moze rozszyfrowac co jest napisane? To najprawdopodobniej hebrajski badz grecki - mam swoje podejrzenia ale licze na kolegow. 3 litera to takie dziwne B
woytas Napisano 20 Luty 2010 Autor Napisano 20 Luty 2010 albert - reklama sklepu? >Nie dam rady zrobic fotki bo ktos ma taki tatuaz na przegubie reki (od srodka) i ciezko bez jego wspolpracy zdjac".
Luftlander Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Podpisał się żeby nie zapomnieć jak się nazywa...
paul Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Wydaje mi się że to napisane w j. rosyjskim imię AlBErT (A jakby iedobite" natomiast litera l oraz r -napisane małymi literami)Pozdrawiam.
woytas Napisano 20 Luty 2010 Autor Napisano 20 Luty 2010 wg mnie to nie rosyjski bo w tym jezyku czytam w miare.
Slajmi130 Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 W ruskim to B było by w mowie W. Może coś rosyjskopodobne, każdy region byłego ZSRR ma swój język. No to ciekawostka. a może ta pierwsza litera to odwrócone Y?? czyli U.. Opisałbys skąd to wziąłeś
coriolan Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Sadzę,że litera A jest niedokończona,bo takiego znaku nie ma ani w rosyjskiej cyrylicy,ani w alfabecie serbskim,ani też w greckim.Stawiam na alfabet grecki - drukowane lambda,beta,epsilon,rho i tau są takie jak w greckim /można sprawdzić na stronie alfabetu greckiego/.Tak czy siak wychodzi na Albert.
woytas Napisano 20 Luty 2010 Autor Napisano 20 Luty 2010 Moja lektorka z angielskiego ma cos takiego - ma na imie Rachela i pochodzi z Kanady.Liczba liter w imieniu pasuje
paul Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Kobieta z tatuażem - sprawa straszna.Kobieta z wytatuowanym w j. rosyjskim imieniem męskim - sprawa straszna i na dodatek niebezpieczna.
woytas Napisano 19 Luty 2010 Autor Napisano 19 Luty 2010 Czy ktos moze rozszyfrowac co jest napisane? To najprawdopodobniej hebrajski badz grecki - mam swoje podejrzenia ale licze na kolegow. 3 litera to takie dziwne B
fanatyk Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 zapytać nie możesz?chyba było by prościej. jak ktoś robi sobie tatuaż na ręku to chyba nie po to żeby nikt nie widział, więc pewnie chętnie odpowie.
Slajmi130 Napisano 20 Luty 2010 Napisano 20 Luty 2010 Ty w mojej klasie uczysz języka angielskiego, i gdy idziesz korytarzem chłopaki w milczeniu, oni patrzą za tobą....Woytas zabiłeś mnie doszukiwałem się dużego mistycyzmu, zagadki.... Ale poddaję się nie mam pojęcia
Pytanie
woytas
Czy ktos moze rozszyfrowac co jest napisane? To najprawdopodobniej hebrajski badz grecki - mam swoje podejrzenia ale licze na kolegow. 3 litera to takie dziwne B
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.