Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol. VI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
17 i 18 wieczne starocie podrabiają całkiem sprawnie,produkowane są aktualnie i postarzane na oryginały kolby (głównie najbardziej poszukiwane , klejone z kilku warstw)do niemieckich 2 wojennych karabinków mauzera oraz bączki do nich.

Ile może być ta klamra warta ?
wiem jaki stosunek macie co do wyceny , ja mam taki sam i nie chodzi mi o sprzedaż. jest to moja piewsza wycena ale nie znam sie na klamrach a mój kolega chce sie na coś wymienić a ja niechciałbym zostać wyrolowany.
pozdrawiam papi

generalnie nie wyceniamy tu klamer nie jest to jakiś unikat -klamra carskiej piechoty sygnowana Лагензипен и Ко (Петроград) заводы Рихарда Лагензипена". z Petersburga

http://pryaga.nm.ru/russia/img_russia/KL8.jpg gdyby była stanie dobrym to może ponad 100 zeta a tak nie wiem czy sprzedaż za 40 :) ja z podobną bujałem się ze 2 miesiące poszła za 46 zeta -pozdro

dzięki sliczne .
chciałem wiedzieć mniej wiecej ile kosztuje tylko po to żeby tej samej wartości fanty od kolesia wycyganić które mnie interesuja a nie być przy tym stratnym
pozdrawiam papi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie