Gutek Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 klamerki nie są moje i posiadam tylko taką z netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 to ja też dam fotkę klepakowni " z netu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 teraz już tylko nie podrabiają chyba" jeszcze karabinów :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 17 i 18 wieczne starocie podrabiają całkiem sprawnie,produkowane są aktualnie i postarzane na oryginały kolby (głównie najbardziej poszukiwane , klejone z kilku warstw)do niemieckich 2 wojennych karabinków mauzera oraz bączki do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Witam. Dawno mnie tu nie było więc się przypomnę troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 Rewersik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 14 Maj 2010 Share Napisano 14 Maj 2010 I taki mały peereluszek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papi Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Ile może być ta klamra warta ?wiem jaki stosunek macie co do wyceny , ja mam taki sam i nie chodzi mi o sprzedaż. jest to moja piewsza wycena ale nie znam sie na klamrach a mój kolega chce sie na coś wymienić a ja niechciałbym zostać wyrolowany.pozdrawiam papi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papi Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2010 Autor Share Napisano 15 Maj 2010 generalnie nie wyceniamy tu klamer nie jest to jakiś unikat -klamra carskiej piechoty sygnowana Лагензипен и Ко (Петроград) заводы Рихарда Лагензипена". z Petersburga http://pryaga.nm.ru/russia/img_russia/KL8.jpg gdyby była stanie dobrym to może ponad 100 zeta a tak nie wiem czy sprzedaż za 40 :) ja z podobną bujałem się ze 2 miesiące poszła za 46 zeta -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papi Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 dzięki sliczne .chciałem wiedzieć mniej wiecej ile kosztuje tylko po to żeby tej samej wartości fanty od kolesia wycyganić które mnie interesuja a nie być przy tym stratnympozdrawiam papi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.