feld Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Witam.Czy fisher f2 łapie srebrne monety?czy jest na nie czuły?w porownaniu z ac250 podobno jest czulszy na wszelkie sreberka.Czy jest to prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakoff Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 a co to niby znaczy, czy jest czuły"? Ja swoim F2 wykopałem kilka sreber, to chyba jest czuły i łapie. Jakbym wiedział ile sreber ominąłem to mógłbym Ci dokładniej i ciekawiej odpowiedzieć ;) //Ace nie miałem w rękach// Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapominacz Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 ja tam na swojego f2 tez nie narzekam i kilka srebrnych moniaków z gleby wyciągnąłem. w opiniach f2 był deczko lepszy od ace250, ale nie wiem czemu miał by mieć problemy z mniejszym srebrem. drobne złoto np. kolczyk potrafi wyskoczyć jako foil i zdyskryminowac, chyba w instrukcji jest napisane ale nie pamiętam juz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1153 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 F2 pięknie sreberko łapie :) kilka już się trafiło, teraz czekam na zlotko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.