feld Napisano 15 Luty 2010 Autor Napisano 15 Luty 2010 Witam.Czy fisher f2 łapie srebrne monety?czy jest na nie czuły?w porownaniu z ac250 podobno jest czulszy na wszelkie sreberka.Czy jest to prawda?
hakoff Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 a co to niby znaczy, czy jest czuły"? Ja swoim F2 wykopałem kilka sreber, to chyba jest czuły i łapie. Jakbym wiedział ile sreber ominąłem to mógłbym Ci dokładniej i ciekawiej odpowiedzieć ;) //Ace nie miałem w rękach//
zapominacz Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 ja tam na swojego f2 tez nie narzekam i kilka srebrnych moniaków z gleby wyciągnąłem. w opiniach f2 był deczko lepszy od ace250, ale nie wiem czemu miał by mieć problemy z mniejszym srebrem. drobne złoto np. kolczyk potrafi wyskoczyć jako foil i zdyskryminowac, chyba w instrukcji jest napisane ale nie pamiętam juz.
Tomek1153 Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 F2 pięknie sreberko łapie :) kilka już się trafiło, teraz czekam na zlotko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.