fanatyk6 Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 Cześć,orientuje się może ktoś gdzie można zamówić coś takiego?http://img715.imageshack.us/img715/4479/63849288.jpgPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Jeżeli chodzi Ci o drewnianą ramę, to myślę, że powinieneś znaleźć jakiś zakład stolarski... :PPozdrawiam,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Zrób to sam...Będziesz miał większą satysfakcje.Nie idź na łatwizne.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Popieram kol. stock84.Ja właśnie kończę gablotke na blaszki i odznaki.Pozostało dociąć szybę i wkleić wyściółkęPozdrawiam majsterkowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Nie każdy ma możliwości /brak miejsca i narzędzi/ ale myślę że warto popytać w warsztatach zajmujących się oprawianiem obrazów tzw amiarstwem" o ile takie są w Twojej okolicy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Zgadza się, że mamy różne możliwości.Na fotce moja gablotka prawie gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Arbi1000. Jak nazywa się ten materiał na wyściółkę? I gdzie to dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Planowałem sukno. Takie jak na stoły bilardowe.Kiedy poszedłem do sklepu, sprzedawca zaproponowal mi aksamit i przystałem na tę propozycję.Robię to pierwszy raz i też nie wiem jak się sprawdzi.Aksamit nakleiłem na piankę (3mm) taką co się daje pod panele i później całość na ściankę gabloty.Ta pianka to po to, żeby można było wbijać szpilki.Sukno jest tańsze. Ok.30zł/m2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Spoko, dzięki za info. Nigdy nie mogłem sobie przypomnieć nazwy tej tkaniny do ramki. Myślałem o czerwonym lub ciemnozielonym kolorze. To takie najbardziej pospolite. Planuje coś takiego na guziki i moje orły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 Gablotka już wisi i pomału się zapełnia.Widać, że aksamit niezbyt ładnie się prezentuje na fotografii.Chodzi o kierunek ułożenia włosa.W rzeczywistości tak tego nie widać i sprawia całkiem fajne wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Luty 2010 Share Napisano 26 Luty 2010 Lepsze jest czerwone płótno, takie jak na flagi. Ja robię to ze starych flag państwowych. Z każdej strony dobrze wygląda - nie jak aksamit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 A na moje nożyki (trochę ich mało) zrobiłem coś w rodzaju tarczy naramiennej.Jeszcze jest Perkun ale wezmę go do innego towarzystwa. Myślę, że tarcza będzie ładnie się prezentować nad ławą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.