starter Napisano 4 Luty 2010 Autor Napisano 4 Luty 2010 Witam.chciałbym kupić swój pierwszy wykrywacz i mam mały problem.Od zawsze byłem nastawiony na ace 250 ale od niedawna zainteresowałem się również tekneticsem i tu moje pytanie,co Byście polecili??Mało jest w sieci o tym wykrywaczu dlatego pytam.Z góry dziekuje za wszeklkie odpowiedzi i pozdrawiam starter.
Swiety82 Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 Interesuje mnie jak ten wykrywacz lokalizuje głębsze rzeczy? Do jakiej głębokości sięga? Czy sprawdza się tylko przy drobnicy czy na większy kolor głębiej zakopany też reaguje?
Kamil1994 Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 Witam.Też miałem problem z wyborem wykrywki. Ale zdecydowałem się na Deltę. Na YT jest filmik nakręcony przez jakiegoś Niemca przedstawiający ów wykrywacz (również w wersji angielskiej). Jest tam także filmik z testami.Pozdro http://www.youtube.com/results?search_query=teknetics+delta+4000&aq=o
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.