lina_90 Napisano 3 Luty 2010 Autor Napisano 3 Luty 2010 Witam! Panowie poszukuję informacji na temat podstawowego uzbrojenia największych armii europy.Głównie broń osobista żołnierzy, karabinki, broń pancerna siły powietrzne. Chodzi mi o państwa takie jak Niemcy, Francja, Rosja itd do tego dorzucić muszę Chiny i USA. Mam do zrobienia prezentację na ten temat. Mam czas do piątku także wszelkie linki, zdjęcia jak najbardziej mile widziane.pozdro
woytas Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Czytam raz,czytam drugi raz...Kolega Lina cos chyba leniwy jest i wymaga wklejenia polowy forum do tego watku. Proponuje odwiedziny w dziale grupy rekonstrukcji...
lina_90 Napisano 3 Luty 2010 Autor Napisano 3 Luty 2010 Odwiedziłem tenże dział i nie znalazłem potrzebnych mi informacji. Są tam jedynie info odnośnie grup rekonstrukcyjnych związanych głównie z 2 wojną światową itp. Mnie chodzi o WSPÓŁCZESNE wyposażenie i uzbrojenie.
lina_90 Napisano 3 Luty 2010 Autor Napisano 3 Luty 2010 Ppsh 43? Teraz? Rosję już panowie mam z głowy. Z google korzystam jednak nie ma wszystkich informacji. Miałem nadzieję ,że coś tu wiedzą błyśniecie. Gdyby wszystko to co jest mi potrzebne było w googlach to nie prosiłbym o pomoc tutaj. W każdym razie dzięki za dotychczasowe informacje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.