Skocz do zawartości

Wyposażenie podstawowe wojsk w Europie

lina_90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Panowie poszukuję informacji na temat podstawowego uzbrojenia największych armii europy.Głównie broń osobista żołnierzy, karabinki, broń pancerna siły powietrzne. Chodzi mi o państwa takie jak Niemcy, Francja, Rosja itd do tego dorzucić muszę Chiny i USA. Mam do zrobienia prezentację na ten temat. Mam czas do piątku także wszelkie linki, zdjęcia jak najbardziej mile widziane.

pozdro
Napisano
Czytam raz,czytam drugi raz...
Kolega Lina cos chyba leniwy jest i wymaga wklejenia polowy forum do tego watku. Proponuje odwiedziny w dziale grupy rekonstrukcji...
Napisano
Odwiedziłem tenże dział i nie znalazłem potrzebnych mi informacji. Są tam jedynie info odnośnie grup rekonstrukcyjnych związanych głównie z 2 wojną światową itp. Mnie chodzi o WSPÓŁCZESNE wyposażenie i uzbrojenie.
Napisano
Ppsh 43? Teraz? Rosję już panowie mam z głowy. Z google korzystam jednak nie ma wszystkich informacji. Miałem nadzieję ,że coś tu wiedzą błyśniecie. Gdyby wszystko to co jest mi potrzebne było w googlach to nie prosiłbym o pomoc tutaj. W każdym razie dzięki za dotychczasowe informacje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie