(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 WitamCzy ktoś widział ten wynalazek a żywo"?Jakie są wasze opinie na temat tej repliki?Pozdrawiam,(+)
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Strasznie hardcore'owa czerwona końcówka lufy :) robi wrażenie!pzdrbjar_1
(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Proszę nie sugerować się końcówką lufy, aukrat taką fotkę znalazłem pierwszą w sieci. Występuja również z czarnymi końcówkami lufy. Widziałem również wersje z szyną do mocowania kolimatora i z zaczepem na wskaźnik laserowy - to jest dopiero jazda ;-)
(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Kto wie, może świeci może, można dokupić sobie zestaw kolorowych końcówek lufy na różne okazje ;-))
(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 tak palstikowy, metalowe są chyba tylko sprężynki i śrubki
(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 to inne fotki jakie znalazłem widać na nich więcej detali
Romel79 Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Dla mnie raczej kiepskie , z daleka widać że to lipa , widziałem ostatnio w sklepie tak zrobionego z plastiku AK-47 że był praktycznie jak orginał , sądze że ktoś robi takrze tak dokładne MP-40 ale pewnie troche to kosztuje .
Gość Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Co do AK-47 to ostatnio widziałem flaszke wódki w kształcie kałacha :) 240 zł nie stać mnie szkoda szklany kałach :) . A co do mp to podobnym bawiłem się w dzieciństwie :P na baterie przy strzelaniu trząsł się i hałasował jak prawdziwy :D (jak miło się wspomina dzieciństwo:)pozdroofka
(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Ta replika MP40 (przez producenta określana jako M40) sprzedawana jest na zachodnich aukcjach za około 10$ u nas na aukcjach ceny od 300zł wzwyż. Istnieją lepsze, czytaj droższe, repliki MP40 najpopularniejsze są japońskie marushiny modele metalowo plastikowe w wersji do samodzielnego montażu kosztują trochę ponad 200$, nie produkowane już wersje wykonane w całości z metalu są już znacznie droższe – wspomniane wyżej repliki strzelają ze specjalnych adapterów amunicją hukową.Widziałem też w necie, że amerykanie robią od podstaw całkowicie metalową, strzelającą replikę MP 40 (zresztą MG 34 również) Na jednej z zachodnich aukcji M40 trafiłem na fajny opis, sprzedający zachwalał swój tani towar pisząc, że „repliki MP40 produkowane przez maruschina są jak mercedesy, natomiast M40 jest jak toyota” ;-))
(+) Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 to tak a`propos lepszych (droższych) replikhttp://www.modelguns.co.uk/wwii.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.