mrog79 Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Witam ! Mam pytanie odnośnie większej sądy do Rutusa . Może ktoś coś wie ? A może sam producent się wypowie na ten temat.Pozdrawiam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Sądy,to są np. Rejonowe,Okręgowe,Najwyższy....w wykrywaczach są sondy lub cewki :)))Taką pisownią Kolega nie wydaje najlepszego świadectwa o sobie jako użytkowniku wiadomego sprzętu...:))) Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 P.S. Przepraszam za tą uwagę...ale tak razi ta pisownia,że nie sposób się nie odnieść .... Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Proponuję policzyć do 10...a potem zacząć pisać poprawnie po polsku ...:))Ponadto tego typu pytania można spokojnie zadać bezpośrednio producentowi po jego nr telefonu lub adresem e-mail.Zadane pytanie z jednej strony prowokuje do publicznej wypowiedzi producenta...z drugiej nieco ośmiesza Kolegę(ze względu na braki w znajomości j.polskiego)...Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Kol.okrezna5 chyba zdenerwowany moją wypowiedzią w Jego temacie...http://odkrywca.pl/drugi-wykrywacz-proxima,665050.html#665050 ...proponuję skupić się na sprawach zasadniczych,a nie grozić mi chorobą...:)) Pozdrawiam Serdecznie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Oczywiście,że to forum jest od tego by sobie pomagać",jak Kol.zauważył,ale też trudo nie zauważyć,jak ktoś pisze w tak ...powiedzmy mało prawidłowy" sposób...Dodatkowo temat jest przynajmniej wg.mnie lekko sztuczny i trudny do pomocy bez odpowiedzi producenta...w zasadzie to publiczne pytanie do Niego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irasiad Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Kolego samgnus! Interwencję ws. ortografii pozostawmy moderatorom. Poza tym, to czy ją dobrze znamy czy gorzej, nie czyni z nas lepszymi czy też gorszymi hobbystami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Witam Kol.irasiad....regulamin tego forum nie zabrania zwrócenia uwagi na rażące błędy w pisowni innym użytkownikom...mniemam nawet,że Kol.okrezna5 celowo sam napisał mugłby"...więc w czym problem ?! Wracając do zasadniczego wątka wydaje mi się,że temat jest nieco sztuczny" i tego typu pytania można zadawać bezpośrednio u żródła"...Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Panowie...nikomu niczego nie nakazywałem...daleki jestem od tego...po prostu zwróciłem uwagę na rażąco widoczne sprawy jako użytkownik...Przepraszam,ale chyba zupełnie się nie rozumiemy więc ze swojej strony kończę tą konwersację.Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.