Dysan11 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 Witam!!Okładziny na tej sygnałówce są właśnie z presstoffu.Mam do was pytanie. Jakim sposobem można zdjąć te okładziny żeby je nie zniszczyć.Widzicie jak bardzo są zardzewiałem śruby mocujące.Jest jakiś dobry sposób na bezbolesne zdjęcie tych okładzin?Za wszelkie sugestie z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dysan11 Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Najpewniej to odwiercić łepki śrub. Jak nie to moczyć całość w ropie lub czymś podobnym i za kilka tygodni odkręcać śrubokrętem udarowym. Eboni czy tekstolit wytrzymuje elektrolize, tego plastiku nie znam.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Ja bym się pokusił o odwiercenie, metoda raczej skuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 sprobuj WD-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Tylko moczenie w nafcie/ropie Cię uratuje,zakładam że śruby się jeszcze mogą przydać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.