Yedyny Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 Sprawny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 hehe jabel łowca szabel:DTeż z takim pracuje wykonaj stelaż z rurki pcv jak cos to napisz do mnie na maila to ci wytłumaczę ci i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 napisałem do gostka na allegro żeby dał mi na maile zdjęcia szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 czy ten stelaż to nie jest sztacheta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 piotr777, Ty masz czelność nazywać polską myśl techniczną sztachetą", sztachetę to Ty możesz mieć przy minelabie explorenie SE. Ta sztyca przy jablu jest szczytem wykorzystania naturalnych tworzyw z połączeniu z kosmiczna technologią, już nie wspomnę o cewce, przy której została wykorzystana metoda recyklingu, coraz powszechniejszego i ekologicznego w europie.pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 było już :http://www.odkrywca.pl/allegro-great-hits-vol-20,665230.html#665230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.