niechludow Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 Za zgodą właściciela zamieszczam to zdjęcie z allegro gdyz jestem zainteresowany tym przedmiotem i prosze o jego identyfikację. Właściciel też nie wie co to jest i zamieszcza jedynie taki opis sygnatury:10, chyba 30 lub 3C".
niechludow Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 Za zgodą właściciela zamieszczam to zdjęcie z allegro gdyz jestem zainteresowany tym przedmiotem i prosze o jego identyfikację. Właściciel też nie wie co to jest i zamieszcza jedynie taki opis sygnatury:10, chyba 30 lub 3C".
lina_90 Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 No cóż, wygląda jak mauserowska łuska która została potraktowana ,,gwintownikiem''
niechludow Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 ale na całej długości taka sama średnica? a zwężenie szyjki, czyżby odcięte...
maxim026 Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 kiedyś sie z takim czymś spotkałem ta łuska słózyła po magwintowaniu jako zakrętka.Widziałem takie coś ze 2 lata temu u jakiegos człowieka
Pytanie
niechludow
Za zgodą właściciela zamieszczam to zdjęcie z allegro gdyz jestem zainteresowany tym przedmiotem i prosze o jego identyfikację. Właściciel też nie wie co to jest i zamieszcza jedynie taki opis sygnatury:10, chyba 30 lub 3C".
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.