Rabi79 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 Witam. Prośba o pomoc w id takiego guzika a przede wszystkim herbu. Czy będzie to coś z Zamoyskich czy może herb Jelita? innego pomysłu nie mam. Jak myślicie?
karpik Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Zobacz na Pusłowskiego- kolor tła się zgadza.http://www.akromer.republika.pl/chrzonski04.html
Martian Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Karpiku gratki z powodu równej cyferki postów, jednak piszesz enigmatycznie. Nie wszyscy wiedzą o liniach, kropkach kreskach...;)
Rabi79 Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 dzięki, jak na razie będę drążył ten trop ale będę wdzięczny za więcej pomysłów. pozdro!
karpik Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Rabi- dlaczego masz wątpliwości? Nijak Szeliga nie pasuje, (chyba, że faktycznie jakaś podobna odmiana)- pokaż przykład.BTW: Martian- nie ma powodu do gratulacji, nie ma to dla mnie przekładu na poziom wiedzy czy jakość" użytkownika(wiem po sobie:) Enigmatycznie"- brak czasu i szerszej wiedzy na rozwody:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.