kindzal Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 Witam szanowne grono kolegów. Wpadla mi w rece taka oto plakietka z literkami WH i numerkiem 63. Czy ktorys z Was, mzoe pomoc w identyfikacji ?
kindzal Napisano 24 Styczeń 2010 Autor Napisano 24 Styczeń 2010 Moze i marka (mi to bardziej wyglada na plakietke z drzwi, a jeszcze inni twierdza ze to marka identyfikacyjna robotnika przymusowego), ale sek w tym ze niewiadomo z jakiej fabryki...
samter Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 http://www.wh.com/de_germany/career/whoweare/?wsb=topZnalazłem coś takiego w necie.
bjar_1 Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Jakaś marka narzędziowa. To 'WH' wygląda na logo jakiejś fabryki...
kindzal Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 Witam szanowne grono kolegów. Wpadla mi w rece taka oto plakietka z literkami WH i numerkiem 63. Czy ktorys z Was, mzoe pomoc w identyfikacji ?
Pytanie
kindzal
Witam szanowne grono kolegów. Wpadla mi w rece taka oto plakietka z literkami WH i numerkiem 63. Czy ktorys z Was, mzoe pomoc w identyfikacji ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.