wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 W książkach spotykam jednolite malowanie panzerschreck.Ale na nie których stronach i zdjęciach morzna spotkać kamuflarz tak jak na załączonym zdjęciu.Czy była jakaś reguła?poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Popieram Romela - mam to samo zdanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 W książkach spotykam jednolite malowanie panzerschreck.Ale na nie których stronach i zdjęciach morzna spotkać kamuflarz tak jak na załączonym zdjęciu.Czy była jakaś reguła?poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Sądzę ,że raczej wszystkie wyrzutnie malowane były na jednolity ,piaskowy kolor. Chyba był to zbyt mały obiekt by malować go w cętki" ,tak więc według mnie - malowanie całej 'rury' na piaskowo ,cętki" to lipa (chyba że są archiwalne zajebiście dokładne fotki pokazujące 'rury' w kamuflażu w cętki).pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 znalazlem cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Jack - w muzeach ,czy czymś w tym rodzaju mogą malować Panzerschrecki" w cętki ,żeby bardziej malowniczo i odjazdowo wyglądało. Zawsze cętki lepsze niż jednolicie piaskowe malowanie ,widziałem strychowca 'schrecka' i był cały piaskowy...bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wolff
W książkach spotykam jednolite malowanie panzerschreck.
Ale na nie których stronach i zdjęciach morzna spotkać kamuflarz tak jak na załączonym zdjęciu.Czy była jakaś reguła?
poz.wolff
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.