Pp137xx Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Czy ktoś był w tych miejscach jeśli tak to czy są warte odwiedzenia?
Martian Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Ale jak warte"; turystycznie, rekracyjnie czy chodzi o zwrot wykrywacza ...
Pp137xx Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Martian jesteś albo tępy albo chcesz pokazać swą głupote badz się popisać Twą daremna gadką...ta strona nazywa sieOdkrywca" i jesli nie wiesz z czym jest związana to u góry po lewej na niebiesko jest Strona główna" poczytaj,doucz sie wtedy pogadamy...a nie wylatuj z atrakcjami turystycznymi,badz rekreacyjnymi...chyba ze Cie to interesuje to przejdz na podróże.pl A najlepiej by było jak byś z łaski swojej na uciechę moją nie wypowiadał się wogóle...;)Bywaj!!
woytas Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Kolega pp krotko na forum - wiec proponuje zapoznanie sie z regulaminem i netykieta - obowiazujaca u nas na forum.A Martiana prosze o umiar...Sorry, ze tak imiennie.
Pp137xx Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Napisano 21 Styczeń 2010 Ja się dostosuje.A z tego co widzę Martian tez powinien...Bo sie troche robi niemiło przez docinki tego typu.Pozdrawiam;)
feld Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Ja bardzo przepraszam ze sie wtracam,ale o co tu chodzi..?
feld Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Ze swoich 15 lat bycia tzw.trepem pare lat posiedzialem w artylerii...wiec obstrzal artyleryjski znam z autopsji...Ale bezposredniego obstrzału jak najbardziej obawiam sie.Zreszta jak kazdy niemiecki wojak pod ciezkim obstrzałem z organow stalina.Wiec wycofuje sie na z gory..lub dołu-upatrzone pozycje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.