krank Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Napisano 18 Styczeń 2010 Witam chciałbym kupić akumulatorki z ładowarką do swojego kanarka w miarę dobre i nie za drogie w granicy rozsądku,może ktoś używa proszę o jakieś namiary pozdro
tyfus Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 ja tylko jadę na akumulatorkach.ostatnio zakupiłem Sanyo Eneloop - jak na razie bajka :)-pozdro-
Cpt.Nemo Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 Eneloopy sa chyba obecnie najlepsze, dystansuja spoko wszystkie inne :)Od roku uzywam i sie nachwalic nie moge.
samter Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Powiedz mi ile godzin przejdziesz na tych ogniwach?Wszak nie mam juz Kanarka, ale bardzo mnie to ciekawi.Teraz mam inny wykrywacz i mam również podobny problem, zastanawiałem się nad akumulatorkami Duracell Supreme 2650 mAh, widziałem te Sanyo, jednak one maja 2000 mAh. Z tego co mi wiadomo, do dobrych aku, powinno się używać dobrej ładowarki, jaką byście polecili?
tyfus Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 póki można było chodzić, miałem tylko niedziele do dyspozycji .Starczyło na 3 takie niedziele, po ok. 7 godzin pracy wykrywki non stop, bez wyłaczania - wyjąłem do ładowania, jak na wskaźniku zostały dwa kwadraciki, czyli do końca nie wycyckane" - ale gdzieś tam pisali, żeby przy dwóch wymienić baterieW ciągu tygodnia były w wykrywce - nie wyciągane i nie doładowywane (eneloopki oczywiście)
krank Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Napisano 19 Styczeń 2010 A używa ktoś może akumulatorków pentagrama?
Cpt.Nemo Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Od wielu lat SANYO robi najlepsze akumulatorki i byl najlepszy jeszcze przed eneloopami, teraz zdystansowal konkurencje o spory kawal drogi.Nie ma co wymyslac i cudowac, wystarczy popatrzec co uzywaja w fotografi gdzie sprzety tez sporo pradu zra na blyski chocby. Nowe nieznane firmy nalezy natychmiast odrzucic, stare znane mozena uzywac godzac sie z tym ze sa jednak gorsze od Eneloope. Takie jest zycie i wielkimi cyferkami na obudowie nie znajdujacymi potwierdzenia w praktyce nie ma sie co emocjonowac. Zreszta nikt kto sprobowal Sanyo nie chce juz wracac do zadnych innych akku :)
krank Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Napisano 19 Styczeń 2010 A jaką ładowarkę kupića do tych akumulatorków??
tyfus Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 tu jest inny wątek o akku - jest tam też fota ładowarki, której używamhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=653711#858452-pozdro-
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.