Skocz do zawartości

Akumulatorki Ace 250

krank

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam chciałbym kupić akumulatorki z ładowarką do swojego kanarka w miarę dobre i nie za drogie w granicy rozsądku,może ktoś używa proszę o jakieś namiary pozdro
Napisano
Powiedz mi ile godzin przejdziesz na tych ogniwach?
Wszak nie mam juz Kanarka, ale bardzo mnie to ciekawi.
Teraz mam inny wykrywacz i mam również podobny problem, zastanawiałem się nad akumulatorkami Duracell Supreme 2650 mAh, widziałem te Sanyo, jednak one maja 2000 mAh.
Z tego co mi wiadomo, do dobrych aku, powinno się używać dobrej ładowarki, jaką byście polecili?
Napisano
póki można było chodzić, miałem tylko niedziele do dyspozycji .
Starczyło na 3 takie niedziele, po ok. 7 godzin pracy wykrywki non stop, bez wyłaczania - wyjąłem do ładowania, jak na wskaźniku zostały dwa kwadraciki, czyli do końca nie wycyckane" - ale gdzieś tam pisali, żeby przy dwóch wymienić baterie
W ciągu tygodnia były w wykrywce - nie wyciągane i nie doładowywane (eneloopki oczywiście)
Napisano
Od wielu lat SANYO robi najlepsze akumulatorki i byl najlepszy jeszcze przed eneloopami, teraz zdystansowal konkurencje o spory kawal drogi.
Nie ma co wymyslac i cudowac, wystarczy popatrzec co uzywaja w fotografi gdzie sprzety tez sporo pradu zra na blyski chocby. Nowe nieznane firmy nalezy natychmiast odrzucic, stare znane mozena uzywac godzac sie z tym ze sa jednak gorsze od Eneloope. Takie jest zycie i wielkimi cyferkami na obudowie nie znajdujacymi potwierdzenia w praktyce nie ma sie co emocjonowac. Zreszta nikt kto sprobowal Sanyo nie chce juz wracac do zadnych innych akku :)
Napisano
tu jest inny wątek o akku - jest tam też fota ładowarki, której używam

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=653711#858452

-pozdro-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie