Skocz do zawartości
  • 0

nieśmiertelniki niemieckie

blaszak

Pytanie

Napisano
Witam serdecznie wszystkich kolegów!
Mam do Szanownych Was prośbę,pytanie..
Czy ktoś mógłby pomóc mi w stworzeniu domowego katalogu nieśmiertelników??Niestety nie jestem dobry w niemieckim i nie mam zbyt dużo czasu na grzebanie po necie:(
Potrzebuję osoby,która w miarę tanio pomogłaby w identyfikacji około 60 nieśmiertelników.
Chodzi mi o rozwinięcie bić na blaszkach+w miarę dobry opis szlaku bojowego.Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam serdecznie!
Robert

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie wszystkich kolegów!
Mam do Szanownych Was prośbę,pytanie..
Czy ktoś mógłby pomóc mi w stworzeniu domowego katalogu nieśmiertelników??Niestety nie jestem dobry w niemieckim i nie mam zbyt dużo czasu na grzebanie po necie:(
Potrzebuję osoby,która w miarę tanio pomogłaby w identyfikacji około 60 nieśmiertelników.
Chodzi mi o rozwinięcie bić na blaszkach+w miarę dobry opis szlaku bojowego.Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam serdecznie!
Robert
Napisano
Mam propozycję. Obfotografuj te blachy i zamieść na forum. Raz, dwa, trzy i będzie gotowe.
Wybacz, ale Twoja prośba sugerowała Mam kilkdziesiąt blach i nie chce mi się ich odczytywać może jakiś gostek zrobi to za mnie"
To raczej nie wyglada na podejście kolekcjonera a raczej leniuszka- handlarza zapłacę Wam (niezbyt dużo) a wy mnie cyku pyku odczytacie blachy bo jestem leniwe panisko".
Wszystko wskazuje na to, że za chwilę te blachy pojawią się na alledrogo. A takich numerów na tym forum raczej nie lubią.
Stąd prawdopodobnie ta złość niektórych forumowiczów, mym zdaniem uzasadniona.
Nadeślij zdjęcia blach i jeśli nie chcesz zobytych informacji wykorzystać w celach handlowych to możesz liczyć na cierpliwe rozszyfrowanie wszystkich blach i sympatię ogółu.
Pozdrawiam
Napisano
proszę o rozwagę w wypowiedziach - mniej emocji.
rozumiem, że to jest trudne, ale.....czasem lepiej przemilczeć niż dać komuś satysfakcję i okazję do dalszych pyskówek

-pozdro-
Napisano
Kolego R51 żadna z blaszek,którą posiadam nie jest na handel.
Na alledrogo nie mam nawet konta.To co napisałem to tylko moja prośba i tylko prośba.Nie znam niemieckiego,więc ciężko mi na głównie niemieckojęzycznych stronach.Planuję założyć własną stronę,coś na wzór http://www.emarken.de/main.php,ale na razie są to tylko plany,zdjęcia itp.Nie stać mnie na to aby zapłacić za identyfikację,liczę tylko na czyjąś dobrą wolę bo wiem że na to potrzeba czasu,sam we własnym zakresie robię ile mogę,ale to jeszcze trochę zajmie.
Z pozdrowieniami
Robert
Napisano
Kolega Blaszak prosił o identyfikacje nieśmiertelników a Ty mu podsyłasz link do translatora, kazdy (pewnie prucz Ciebie) wie że mozna sobie wzucić w translator,ale to w niczym nie pomoże.Kolega napisał że nie ma za wiele czasu i ze względu na to prosi o pomoc.
Robisz z tego forum śmietnik, i sie cieszysz ze cwaniak z Ciebie. Zamiast pisać o byle czym zajął byś sie czymś pożytecznym.

Blaszak podeślij mi na gg kilka bić z tych Twoich nieśmiertelników, postaram sie w miare możliwości choć troche pomóc.Moze mam więcej czasu od Ciebie.
<pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie