Skocz do zawartości

poszukiwane poszukiwaczki:))

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Oj panowie ,czytam te posty i tak się zastanawiam jak jakaś porządna i miła poszukiwaczka skarbów ma się odezwać? :):) Z pewnością na tym forum jest trochę pań ,które by chętnie poznały jakiegoś sympatycznego przystojnego poszukiwacza o niebieskich oczach ,ale ręce wszystkim dziewczyną opadły po przeczytaniu tych samczych wpisów:):):) Do kobiet nie tędy droga mili poszukiwacze:):) Pozdrawiam wszystkich panów .suzi

suzi,,,
wyobraź sobie:
wysokiego(jakieś 195cm)
przystojnego(jak apollo)
w młodym wieku(nie tak jak inne dziady z forum)
sympatycznego(jak aniołek)
pomocnego(http://www.odkrywca.pl/dziewcze-szuka-pomocy,664861.html#664861)
wysportowanego(z racji hobby)
o czarującym uśmiechu(sie wie!)
oczy błękitne przechodzące w zieleń
to ja!(jak cos to na priv albo gg) :)

Droga koleżanko Suzi :
Rzeczywiście może to być problematyczne. Szukanie w tej grupie miłego i porządnego poszukiwacza o niebieskich oczkach" graniczy z cudem...
My już z natury jesteśmy źli i podli ( czego dowodem jest padalec , który ma się pojawić w logo )
Choć są chwalebne wyjątki ! Np. kol. Hebda bezinteresownie (chyba)odszukał pewnej niewieście zagubiony telefonik...Poświęcił temu swój cenny czas , nabytą ( również na forum) wiedze i powyższą panne przedstawił nam jedynie w samych superlatywach !
Pozdrawiam wszystkie Panie
krecik
;))

Z natury nikt nie jest zły ,czasem ma tylko gorsze nawyki:) Ja jestem zdania że każdego można odkryć" i zobaczyć w nim Anioła:):) Tylko trzeba chcieć ,nawet w koledze Hebda ,skłonność do samochwalstwa może być słodka:):) Niestety ja się nie mieszczę w kategoriach podanych przez panów ,poszukujących MIŁYCH pań które chodzą z wykrywką :):) Choć z wykrywaczem śmigam dość długo :):):)

wszyscy zaprzeczamy sobą na forum,a każdy jest inny w realu..
wysoki to owszem,jest te 194
kolor oczu się zgadza cała reszta poniekąd też
ale często normalnie w dzień ponure myśli,trochę żalu,szczypta nadziei,smutne oczy,chęć cofnięcia czasu i przerażająca świadomość że się tego nie da...ucieczka od świata i poszukiwanie sensu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie