8total4 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Panowie, moja rada, dogadajcie sie z Wyro, i idźcie las odśnieżać hehe ;)
suzi Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Oj panowie ,czytam te posty i tak się zastanawiam jak jakaś porządna i miła poszukiwaczka skarbów ma się odezwać? :):) Z pewnością na tym forum jest trochę pań ,które by chętnie poznały jakiegoś sympatycznego przystojnego poszukiwacza o niebieskich oczach ,ale ręce wszystkim dziewczyną opadły po przeczytaniu tych samczych wpisów:):):) Do kobiet nie tędy droga mili poszukiwacze:):) Pozdrawiam wszystkich panów .suzi
8total4 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 z pozdrowieniami dla wszystkich Poszukiwaczek.http://www.youtube.com/watch?v=zo7VllZLkyE
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 suzi,,,wyobraź sobie: wysokiego(jakieś 195cm)przystojnego(jak apollo)w młodym wieku(nie tak jak inne dziady z forum)sympatycznego(jak aniołek)pomocnego(http://www.odkrywca.pl/dziewcze-szuka-pomocy,664861.html#664861)wysportowanego(z racji hobby)o czarującym uśmiechu(sie wie!)oczy błękitne przechodzące w zieleńto ja!(jak cos to na priv albo gg) :)
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Droga koleżanko Suzi : Rzeczywiście może to być problematyczne. Szukanie w tej grupie miłego i porządnego poszukiwacza o niebieskich oczkach" graniczy z cudem...My już z natury jesteśmy źli i podli ( czego dowodem jest padalec , który ma się pojawić w logo )Choć są chwalebne wyjątki ! Np. kol. Hebda bezinteresownie (chyba)odszukał pewnej niewieście zagubiony telefonik...Poświęcił temu swój cenny czas , nabytą ( również na forum) wiedze i powyższą panne przedstawił nam jedynie w samych superlatywach !Pozdrawiam wszystkie Panie krecik ;))
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Za skromność Hebda to Ty Nobla nie dostaniesz , he he :)
suzi Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Z natury nikt nie jest zły ,czasem ma tylko gorsze nawyki:) Ja jestem zdania że każdego można odkryć" i zobaczyć w nim Anioła:):) Tylko trzeba chcieć ,nawet w koledze Hebda ,skłonność do samochwalstwa może być słodka:):) Niestety ja się nie mieszczę w kategoriach podanych przez panów ,poszukujących MIŁYCH pań które chodzą z wykrywką :):) Choć z wykrywaczem śmigam dość długo :):):)
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 kurczę do Szczecina dalekoo :(ale jak będziesz kopać w wawie i okolicach to chętnie dołączę:) znam ciekawe miejsca:)
Hebda Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 wszyscy zaprzeczamy sobą na forum,a każdy jest inny w realu..wysoki to owszem,jest te 194kolor oczu się zgadza cała reszta poniekąd teżale często normalnie w dzień ponure myśli,trochę żalu,szczypta nadziei,smutne oczy,chęć cofnięcia czasu i przerażająca świadomość że się tego nie da...ucieczka od świata i poszukiwanie sensu
Mruk Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 ee tam i poszukiwacz może być miły, a nie tylko bucem czy mrukiem;)PZDR
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Hebda - miałeś iść na socjologie a nie filozofie :)))
suzi Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Kol.Krecik wz.65 to że ja wolę poszukiwania skarbów ych w ziemi " a nie facetów poszukiwaczy ,to nie znaczy że inne panie myślą podobnie:) Ja wolę wypowiadać się tylko za siebie:)
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Suzi - praktycznie to każdy poszukiwacz kończy w ziemi...Więc nic nie koliduje z zamiłowaniem koleżanki ;)
krecik wz. 65 Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 A tak poważnie ( choć po tylu zimowych dniach jest to nie lada wyzwanie ) wątek powstał jak sądze właśnie po to , by odezwały się kobiety...I właśnie Twoja obecność dowodzi że powyższe posłanie nie trafiło w próżnie...Za co uniżenie dziękujemy :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.