Witam. Jakis spory czas temu wykopałem cos takiego. Widelec aluminiowy- na zdjęciach pewnie nie widac szczegółów wszystkich wiec napisze- sygnatura GK&F a pod spodem liczba 38 no i wrona ze swastyką... Co ciekawsze widelec jest podpisany-ktos wyskrobał(mało widoczne) swoje imię(?) Max. Gdy go wykopałem był cały pokryty czymś co wyglądało jak złoto;](Wyglądało bo aluminium by nikt nie pozłacał;]) Ale moi (nie)inteligentni koledzy zaczeli go do rak brac i całe to złote cos zostało starte z widelca-kawałki widac jeszcze na
ączce". Z góry dzieki za odp.
Pytanie
gumbasV6
Witam. Jakis spory czas temu wykopałem cos takiego. Widelec aluminiowy- na zdjęciach pewnie nie widac szczegółów wszystkich wiec napisze- sygnatura GK&F a pod spodem liczba 38 no i wrona ze swastyką... Co ciekawsze widelec jest podpisany-ktos wyskrobał(mało widoczne) swoje imię(?) Max. Gdy go wykopałem był cały pokryty czymś co wyglądało jak złoto;](Wyglądało bo aluminium by nikt nie pozłacał;]) Ale moi (nie)inteligentni koledzy zaczeli go do rak brac i całe to złote cos zostało starte z widelca-kawałki widac jeszcze na ączce". Z góry dzieki za odp.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.