szczurek_1979 Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2010 kolego felczer, coś kiedyś czytałem że operujesz w okolicach Janowa Lub.? a może gdzieś kiedyś wspólny wypad?? znajomy z roboty opowiadał, sam też z wykrywką gania czasami, ze okolice wsi Bukowa ciągle kryją w sobie wiele skarbów"... może kiedyś razem się wybierzemy jak się trochę podreperuję ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2010 a może mi ktoś coś powiedzieć o dr Kamieniaku z Lublina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Kolego szczurek, jakbyś potrzebował jakieś wiadomości z Gorlic - lekarze, nr. tel, godziny przyjęć w szpitalu czy coś to pisz. Podejdę i się dowiem.Grześ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2010 Dziękuję Grzesiu :-) ale jak już to bedę próbował w Lublinie... ale jeszcze raz serdeczne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Witam kolegę. Jak tam zdrowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 dopiero co wróciłem ze szpitala, miałem wypadek w robocie i przeleżałem w biłgorajskiej wykańczalni 8dni... ledwo żyję ;-)a jeżeli chodzi o tytuł tematu...jestem umówiony pod koniec kwietnia z dr.Kamieniakiem na operację. Dzisiaj byłem u niego, pooglądał badania TK i wstępnie ustaliliśmy termin na tuż po Swiętach, telefonicznie ma mi dać znać którego dnia kwietnia dokładnie... i w którym szpitalu... serdeczne podziękaowania za zainteresowanie i okazą wszelką pomoc...pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak życzyć rychłego powrotu do zdrowia. Rychłego bo w czerwcu mam urlop i 15 kg do zrzucenia z zadka ;-D więc będzie okazja gdzieś razem połazić. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 mi też przydało by się zrzucić parę(naście) kilogramów ;-) jak by co to wal na gg 8314004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Szczurek- ściągnij plecak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 jak teraz leżałem w szpitalu po wypadku to mnie zważono i zmierzono... na wszelki wypadek pewnie jk by trumna potrzebna była ;-)) wzrost pozostał bez zmian 198cm ale waga spadła z ok.125 do 116kg także nie jest źle ale jeszcze jak bym te 15 zgubił to już by było oki ;-) także Yeti wszystko przed nami :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Nie podpuszczaj- z każdym rokiem małżeństwa jest mnie więcej... Na razie dobijam do metra. I muszę coś z tym zrobić :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 Yeti, tak szczerze mi powiedz czy wiesz kiedy mniej więcej będzie zlot Odkrywcy?? baaardzo chciałbym na nim być ale pod koniec kwietnia mam mieć operację na kręgosłup i nie wiem czy wydobrzeję na czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Poczytaj wpis Woytasa- tego co kojarzę początek maja :-((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 :-(((((((( lipa :-((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 ale jak nie w tym roku to w następnym :-)) jak dożyję :-( bo powiem szczerze mam stracha przed tą operacją ;-( lista skutków ubocznych może i nie jest zbyt długa ale... właśnie pozostaje to ale" :-( niby do końca kwietnia jeszcze daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Żyj szybko, kochaj mocno, umieraj młodo... tfu tfu ( a propos i exilibris ostatniego ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 :-) dzięki Yeti, Ty to potrafisz podnieść na duchu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felczer Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Będzie dobrze. Grunt to pozytywne nastawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Przecież Cię nie będę za rękę trzymał...Pamiętaj- trzeba być twardym, nie miętkim.Dobrze, że to Twój wątek ( patrząc na OT ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 no ja wiem że nindża ;-) musi kwarda nie może być miętka ;-))ogólnie rzecz biorąc zawsze jestem pozytywnie nastawiony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 I tak trzymaj.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Kol.Szczurku Wy Biłgorajanie macie w metryce napisane długowieczni". Bez obaw,wszystko będzie dobrze.Moi teściowie też dobrze się trzymają,bo niestety są z Biłgoraja.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Luty 2010 Autor Share Napisano 19 Luty 2010 dzieci3 dlaczego iestety"???;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 19 Luty 2010 Share Napisano 19 Luty 2010 Niestety bo dłużej-żartuję oczywiście.Bardzo lubię i cenię ludzi z Waszego miasta.Tam się aklimatyzowałem i poznawałem super fajnych ludzi.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 no i stało się... a raczej stanie się się 15 maja... wczoraj potwierdziłem termin i 15-go mam operację kręgosłupa... trzymajcie za mnie kciuki...pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.