DRVAL Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Napisano 12 Styczeń 2010 Witam! Posiada ktos wiadomosci na temat tej metalowej części? Która oczywiście pozostała w lesie:-).
Wikos Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 Tłumik ognia w ustawie o broni i amunicji nie jest istotną częścią broni. Ja osobiście nie zostawił bym go w lesie. Pozdrawiam
Skok Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 Ja osobiście bym się nie martwił, że został. Tło zdjęć jest typowo leśne no i oczywiście takie rzeczy zawsze da się zaraz po wyjęciu rozkręcić :-) Swoją drogą to nie wygląda na wykop.Pozdrawiam!
DRVAL Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Napisano 12 Styczeń 2010 Panowie wielkie dzięki . Pozdrawiam drval.
DRVAL Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Napisano 12 Styczeń 2010 Został w lesie- bo ja mieszkam w lesie:-).
Skok Napisano 12 Styczeń 2010 Napisano 12 Styczeń 2010 To wiele tłumaczy. Jak będę miał dobrą miejscówkę to też postanowiłem tam osiąść w ziemiance :-PPozdr
Pytanie
DRVAL
Witam! Posiada ktos wiadomosci na temat tej metalowej części? Która oczywiście pozostała w lesie:-).
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.