sebo_sek Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Napisano 10 Styczeń 2010 Witam, W listopadzie wykopałem taki sprzęt - podejrzewam, że płytka grzewcza. Wyraźnie widać rączkę, a raczej jej końcówke.Falowane boki z drugiej strony. Otwór podejrzewam żeby był przepływ powietrza. Średnica ok 12cmCzy ktoś się spotkał z takim cudeńkiem?Pzdr
sebo_sek Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Napisano 10 Styczeń 2010 I z drugiej strony. Boki falowane wygięte w górę
Sailer Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 No nie wiem, mi to wygląda jak zgniła pokrywa od jakiejś większej puszki. Nic nadzwyczajnego :) Te falowane boki", ączka" i otwór" to nic innego jak wyżarte przez korozję.
Sailer Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 ...no może otwór" już był wcześniej celowo wykonany :)...
sebo_sek Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Napisano 10 Styczeń 2010 Falowania są regularne i na pewno nie są wynikiem korozji. Otwór też jest wyraźnie zamierzony, a rączka kończy się w połowie całości - takiej pokrywy do puszki jeszcze nie widziałem. Zaraz podam zdjęcie z zaznaczoną rączką.
waldi169 Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 przydała by się średnica grubość, bo dla mnie to środkowa fajerka zżartazdrów
sebo_sek Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Napisano 10 Styczeń 2010 Po wewnętrznej stronie całkiem płaskie, po zewnętrznej regularne falowania.Na pewno nie jest to od puszki.
Pytanie
sebo_sek
Witam, W listopadzie wykopałem taki sprzęt - podejrzewam, że płytka grzewcza. Wyraźnie widać rączkę, a raczej jej końcówke.
Falowane boki z drugiej strony. Otwór podejrzewam żeby był przepływ powietrza. Średnica ok 12cm
Czy ktoś się spotkał z takim cudeńkiem?
Pzdr
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.