Skocz do zawartości

Minelab Explorer S

lucjanl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Proszę o jakieś dane na temat tego wykrywacza(funkcje) Minelab Explorer S.Czy nadaje się też na militaria?W jakie cenie chodzą te wykrywacze, czy warto kupić ten model.Szukałem w internecie i akurat takiego nie ma:-(
Pozdrawiam
Napisano
No kolega mnie zaskoczył takim modelem bo sam mam ochote na minelaba na wiosnę i o takim sprzęcie nie słyszałem. Ale od czego jest pan google, który wysłał mnie na strone producenta. A tam pisze:
model z 1999 roku już nie produkowany, nawet brak info technicznych oprócz tego że pracuje technologii FBS, co mają kolejne nowsze modele II czy też SE. Ogólnie sprzęt leciwy ale pewnie lepszy od tańszych wykrywek. A skąd kolega to zdjęcie dorwał i czy może ktoś go sprzedaje i jaka cena? Pozdro.
Napisano
Panowie czym się różni Minelab Explorer S od Minelab Explorer XS,SE.Interesuje mnie zasięg i parametry tego wykrywacza,czy są produkowane do dnia dzisiejszego i w jakich pieniążkach można go kupić, oczywiście używkę.Czy nadaje się na militaria.
Napisano
EXPLORER S i XS roznia sie tym ze w S brakuje kilku funkcji ktore posiada XS.Dzisiaj ich nastepcami sa:SAFARI,SE PRO,E-TRAK.Te ktore wymieniles nie sa juz w produkcji.
Napisano
Masz problemy z interpretacją tekstu (okrezna5) , kto tu pisał że to tajemnica.Jak jest na sprzedaż to proszę licytować:-) :-) :-):-)Pochwal się jak kupisz:-):-):-):-)
Napisano
Czytając temat dochodze do wniosku,że to chyba kol.lucjanl nie wie,co pisze...cyt...Szukałem w internecie i akurat takiego nie ma:-(

Jak się okazało jeden jest na E-bayu i najwyrażniej kol.na niego poluje bojąc się,że ktoś sprzątnie sprzed nosa....:))Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie