Skocz do zawartości

Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów

LatinoBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym serdecznie powitać wszystkich forumowiczów! Sledze to forum od około 2 lat i dzisiaj postanowiłem się przyłączyć do szanownego grona. Również zajmuje się tą wspaniałą pasją (2 latka chodzę z piszczałką) i nawet z efektami. Postaram się wnieść co nie co dzieląc się wiedzą jak i czerpać ją z tego wspaniałego forum. Pozdrawiam serdecznie i życzę przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku i owocnych wypadów w teren. Bardzo mi miło Was poznać.

Witaj szanowny kolego.Ja też jestem tutaj nowy (chyba 2 miesiące na forum).Chodzę z wykrywką ace 250 ale nie tylko bo i z aparatem fotograficznym i myslę że można znależć różne ciekawostki przyrodnicze które można uwiecznić i pokazać kolegom na forum.Pozdrawiam i zyczę udanych odkryć nie tylko z piszczałką :-)

Witaj wojteku2508. Tez mam zamiar wyremontować swoją starą cyfrówke i zabierać w teren. W jakim regionie Polski kopiesz??? Ja jestem z okolic Łodzi. Chętnie poznam osoby z okolicy na weekendowe wypady. Znam parę fajnych miejscówek tylko samemu nudno chodzić. Interesują mnie również dalsze wypady, z dojazdem nie ma problemu. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie. LB

Witamy kolegę.
Wielu miłych chwil na forum. I sucharków nie nazbieraj, bo będziesz musiał jak mihura wyrzucać kolejne literki z nicku żeby tu istnieć.
Pozdrawia ekipa Włocławek-Chełmno-Bydgoszcz :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie