LatinoBoy Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Chciałbym serdecznie powitać wszystkich forumowiczów! Sledze to forum od około 2 lat i dzisiaj postanowiłem się przyłączyć do szanownego grona. Również zajmuje się tą wspaniałą pasją (2 latka chodzę z piszczałką) i nawet z efektami. Postaram się wnieść co nie co dzieląc się wiedzą jak i czerpać ją z tego wspaniałego forum. Pozdrawiam serdecznie i życzę przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku i owocnych wypadów w teren. Bardzo mi miło Was poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witam w gronie odkrywcy i poszukiwaczy przygód.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 dwa lata jako obserwator i nie korćiło nic napisać?witamy w gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witamy ;)Hah, ja bym nie wytrzymał 2 lata, ba nawet miesiąca nie wytrzymałem ;]Szczęśliwego Nowego Roku, owocnych wypadów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Korciło ale jakoś czas spędzałem na czytaniu forum. Musze przyznać ze wiele mnie nauczyło i wzbogaciło moją wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witam i pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sla1971 Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witaj w szeregach.Jaka wykrywka szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witamy na forum Odkrywcy... Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Posiadam ACE250 i jestem z niego bardzo zadowolony. Głównie zbieram drobne kolorki. I ACE jest do tego stworzony. Ostatnio wyciągnął mi sporo odznak niemieckich. Dziękuje za miłe powitanie i pozdrawiam wszystkich. LB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witaj szanowny kolego.Ja też jestem tutaj nowy (chyba 2 miesiące na forum).Chodzę z wykrywką ace 250 ale nie tylko bo i z aparatem fotograficznym i myslę że można znależć różne ciekawostki przyrodnicze które można uwiecznić i pokazać kolegom na forum.Pozdrawiam i zyczę udanych odkryć nie tylko z piszczałką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witaj wojteku2508. Tez mam zamiar wyremontować swoją starą cyfrówke i zabierać w teren. W jakim regionie Polski kopiesz??? Ja jestem z okolic Łodzi. Chętnie poznam osoby z okolicy na weekendowe wypady. Znam parę fajnych miejscówek tylko samemu nudno chodzić. Interesują mnie również dalsze wypady, z dojazdem nie ma problemu. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie. LB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Witamy kolegę. Wielu miłych chwil na forum. I sucharków nie nazbieraj, bo będziesz musiał jak mihura wyrzucać kolejne literki z nicku żeby tu istnieć.Pozdrawia ekipa Włocławek-Chełmno-Bydgoszcz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Witamy szanownego kolegę po fachu :)mjut, los mu takie życie zgotował!! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Zbyniek,życie mu taki los zgotowało".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 LatinoBoy - pokaż co tam ciekawego trafiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Nom...tez z chęcią bym się zorientował w tych szkopskich odznaczeniach ;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Witamy Chlebem i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Solą :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Jak tylko zrobię fotki to wrzucę. Uzbierało się tego troszkę :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 W sumie Bjar_1 jesteś moim faworytem forumowym hehehe :))Interesują Cie Odznaki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Faworytem? A dlaczego?Interesują, ale tylko takie, które sam znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 A bo dobrze gadasz!!! Mnie ciekawią monetki , odznaki, i takie tam kolorowe pierdoły. Militarka tak nie bardzo w sensie jakichś większych przedmiotów. Małe jest piękne hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Racja - nie ma jak kolor" ;) Czekam wobec tego na foty twoich gratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Dam Ci znać jak będą!!! W jakim regionie kopiesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Standardowo Świętokrzyskie, ale i ościenne się zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.