Szukam informacji na temat tej manierki.Mam ją już kilka lat.Przekopałem internet i dalej nic nie wiem.Nie ma też na niej żadnych sygnatur , które by pozwoliły ją zidentyfikować.Jedyna sygnatura jest na karabińczyku.EH w trójkącie.Manierka jest aluminiowa zakręcana na plastikowy korek.Filcowy pokrowiec zapinany na cztery napy.Uprząż z pasków skórzanych i bakielitowy kubek.Uprząż jest nitowana.Może ktoś się z czymś takim spotkał ? Militarna , cywilna czy jeszcze jakaś inna ? Kraj pochodzenia ?
Pytanie
pawel.kot
Szukam informacji na temat tej manierki.Mam ją już kilka lat.Przekopałem internet i dalej nic nie wiem.Nie ma też na niej żadnych sygnatur , które by pozwoliły ją zidentyfikować.Jedyna sygnatura jest na karabińczyku.EH w trójkącie.Manierka jest aluminiowa zakręcana na plastikowy korek.Filcowy pokrowiec zapinany na cztery napy.Uprząż z pasków skórzanych i bakielitowy kubek.Uprząż jest nitowana.Może ktoś się z czymś takim spotkał ? Militarna , cywilna czy jeszcze jakaś inna ?
Kraj pochodzenia ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.