aro75 Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Napisano 1 Styczeń 2010 Witam abstrahując od tego że klamry to coraz rzadsze znaleziska, czy ta klamra wychodziła wam często? Pozdrawiam w nowym roku aro75
aro75 Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Napisano 1 Styczeń 2010 Wykopana w Polsce,więc podwójnie mnie cieszy :-)
aro75 Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Napisano 1 Styczeń 2010 Witam abstrahując od tego że klamry to coraz rzadsze znaleziska, czy ta klamra wychodziła wam często? Pozdrawiam w nowym roku aro75
kojolander Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 udało mi sie taką znaleść stalówke i przy id na form otrzymałem odpowiedz ze jest to znalezisko należące do bardzo rzadkich pozdro
feld Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 http://www.das-koppelschloss.de/startseite1.htm-klamra landowa Hessen-w miare zadkie znalezisko.
Pytanie
aro75
Witam abstrahując od tego że klamry to coraz rzadsze znaleziska, czy ta klamra wychodziła wam często? Pozdrawiam w nowym roku aro75
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.