adamusek2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Godzina w terenie po łakach i dwie kule jedna wieksza druga mniejsza jakis medalik 2 łuski zjedzone przez starosc i jedna cała.jakas monetka ale nic juz nie widac na niej :( Troche marnie ale zimno było
adamusek2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Godzina w terenie po łakach i dwie kule jedna wieksza druga mniejsza jakis medalik 2 łuski zjedzone przez starosc i jedna cała.jakas monetka ale nic juz nie widac na niej :( Troche marnie ale zimno było
Sobiepan Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Po tym foto, to zakładam, że plomba ołowiana.
adamusek2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Napoczątku jak wyjałem z ziemi myslałem jakas monetka bardzo stara.Ale i byc moze plomba ale na ołow to nie wyglada :(
samter Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Mi również to wygląda na plombe, ołów może mieć różne odcienie, zależy jakiej jest jakości i w jakiej glebie leżał, ewentualnie jest to ogryzek jakiegoś guziczka, najlepiej zapodaj lepsze fotki, bo te za dużo nie pokazują.
Pytanie
adamusek2009
Godzina w terenie po łakach i dwie kule jedna wieksza druga mniejsza jakis medalik 2 łuski zjedzone przez starosc i jedna cała.jakas monetka ale nic juz nie widac na niej :(
Troche marnie ale zimno było
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.