ewald Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Napisano 1 Styczeń 2010 a wiec ztego co mowicie wnoskuje ze ze lepszy w moim przypadku bedzi ace 250
Graudenz 18 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Zdecydowanie HS-3 :)Jak ktoś jest zainteresowany kupnem to na e-maila.
Anarchista Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 ace nie jest aż tak płytki,boratynke z 30cm jeszcze chwyci"Podziel ten zasięg przez dwa, a i tak będzie za duży.W zaśmieconych żelazem miejscach to ACE tez niestety będzie wszędzie piszczał.
pawel888 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Dokładnie kolego Hebda bez urazy ale złap boratynke z 30cm ACE250 to będziesz mistrz, a sprzęt dajemy do Księgi rekordów Guinnessa.:)Bez przesady<pozdro
220V Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 ewalddo poszukiwań w miejscach o których mowisz potrzebujesz sprzętu z przyzwoitą dyskryminacją i nie za dużą cewką,a jak Cię najdzie ochota na kopanie stali to dyskryminacja na zero i kopiesz wszystko.ACE250 ładnie wybiera kolorki, na niższej dyskr.też i stali można pokopać -> Kolega przez sezon chodził z tym sprzętem kolo mnie i widziałem co potrafi.Nie jest może za głęboki ale to dobry sprawdzony sprzęcik.Używam m.in. Smętka ale na spalonki to on się nie nadaje.Pozdrawiam
Hebda Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 na własne gały widziałem dołek po tej boratynce, półtora sztycha saperki więc ponad 20kilka cmeh,nie jestem za tym sprzętem wole smęta,ale opcja z boratynką mnie zaskoczyła ale nie przekonała do acepozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.