Skocz do zawartości
  • 0

klamra ss

lysy452

Pytanie

Napisano

co to za cudak,jest to wykop,ale nie posiada zadnych punc,srednica 4,5cm.moze ktos mi powie dlaczego nie ma bic i kto i kiedy to stukal.pozdro

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
peterl-ca wiem ze oficerska raczej szukam jej pochodzenia,kto gdzie i kiedy klepal takie klamry,tzn bez punc a do tego wiekszosc spotykanych klamerek jest jednak wieksza,wiec jaka jest roznica miedzy mniejsza a wieksza klamra?zdrow
Napisano
według mojej wiedzy producentem tej klamry mógł być w kodzie RZM -RZM 35/36 Overhoff ale pewny nie jestem ,co do wielkości klamry -twoja jest cynkowa mogła sie różnić troszkę od aluminiowych i alpakowych - ktoś może jeszcze coś doda -pozdrawiam
Napisano
ok co do sygnatur fakt nie na wszystkim i wszyscy je bili,ale teraz mnie ciekawi czy ta klamerka z wzgledu na swoja wielkosc nie mogla byc przy zwyklym pasku do spodni,czy raczej jednak byla noszona na bluzie na zewnatrznym.zdrow
Napisano
inaczej zapytam czy ktos sie juz wczesniej spotkal z podobna klamra o tych samych wymiarach i bez sygnatury? 8total4 dlaczego sadzisz ze to nie cynk? powiem ze jest to dosc twardy material lecz kruchy sadzac po tym jak mi strzelilo zapiecie.zdrow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie