romet8 Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 Witam. Znalazłem niedawno plastikowego guzika z orzełkiem bez korony.Może ktoś wie od czego on jest i z jakich lat pochodziTrochę nie wyraźne zdjęcie ale myślę ze ktoś mi pomoże.
Sailer Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 Do działu ID. Guz od mundurów LWP, datowany taj jak napisał bjar.
8total4 Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 prosze nie zakładać dubli.zostawiam wątek założony wcześniej.http://odkrywca-online.pl/guzik-z-orzelkiem-plastikowy,664129.html#664129kłódeczka.
romet8 Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 Witam. Znalazłem niedawno plastikowego guzika z orzełkiem bez korony.Może ktoś wie od czego on jest i z jakich lat pochodziTrochę nie wyraźne zdjęcie ale myślę ze ktoś mi pomoże.
Pytanie
romet8
Witam. Znalazłem niedawno plastikowego guzika z orzełkiem bez korony.Może ktoś wie od czego on jest i z jakich lat pochodzi
Trochę nie wyraźne zdjęcie ale myślę ze ktoś mi pomoże.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.