elpas Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Napisano 21 Grudzień 2009 Witam, jako prowadzący schronisko w Kołobrzegu staram się o małą pomoc ze sklepu Krakvet. Akcja jest powtarzana co miesiąc dla wcześniej wytypowanych schronisk. Nasze schronisko kołobrzeskie jeszcze nigdy nie otrzymało takiej wygranej. Jako kierownik tegoż schronu borykam się z potężnymi kłopotami finansowymi, nie ma wiele podstawowych rzeczy. Miasto jest wręcz wrogo nastawione i nie dołoży więcej. A zima przed nami.Chodzi teraz o wygranie ankiety - wygrana to dotacja w postaci karmy i innych rzeczy ze sklepu.Aby zagłosować trzeba się zalogować można wysłać tylko jeden głos z jednego komputera(numeru IP) tutaj możesz się zarejestrować: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register&sid=4d212969ccbbbff633c9741a620c18fe następnie zaloguj się (jak otrzymasz mail z aktywacja konta)Tu jest link do ankietyhttp://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10596&postdays=0&postorder=asc&vote=viewresultTaką akcję już tu prowadziliśmy ale dla innej fundacji z Torunia. Spisaliśmy się i wygrali ;). Mam nadzieję, że i tym razem też się spiszemy.Pomożecie?Pozdrawiam znad samego morza Michał „ELPAS”
elpas Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Napisano 21 Grudzień 2009 Dałem zły link to ankiety, oto ona:http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10596
woytas Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 hmmmmTeoretycznie takiego czegos nie powinno tu byc.Ale podaj jeszcz numer konta schroniska - moze cos z okazji swiat wpadnie na nie.
kadet Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 miło by było abyś podał jak nazywa się to schronisko chetnie oddam głosiki chetnie wysłał bym ci kilka zeta na konto twojego schroniska
kadet Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 dla kolegi z naszego jak że hojnego i dobro dusznego środowiska , myślę że wielu z nas nie poskąpi kilu minut aby oddać głosik w ankiecie , na ten szlachetny cel .
blaszak Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 Cześć!Właśnie oddałem swój głos na Kołobrzeg.Życzę powodzenia i wytrwałości w tym co robicie.Pozdrawiam serdecznie!
kommark Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 Poszło. Jednak może podaj nr konta chętnie coś przeleję i sądzę ze nie tylko ja. Mam jeszcze pytanko czy rozliczając roczny PIT za 2009 mogę jeden procent przeznaczyć na to schronisko?
Bubus Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 KOLEDZY!Żeby zagłosować TRZEBA SIĘ ZALOGOWAĆ i ZAZNACZYĆ KROPKE" przy schronisku! Sam zrobiłem błąd i zdaję się niepotrzebnie napisałem posta.pzdro
kadet Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 no panowie do dzieła wiem że jeżeli nie wygra to schronisko to i tak zwierzaczki będą miały co jeść , tylko gdzie indziej a te bedą miały ciężko więc do DZIEŁA
wodzu8 Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 poszło. No Panowie do dzieła, nadal Nasze schronisko jest na drugim miejscu
Ejo Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 Poszło :) Mam nadzieję ze się przyda.pozdrawiam Ejo
EAGLE11 Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 polecam ramki proxy" można klikać ile tylko razy się chce ;)Pozdrawiam i proszę nie kasować.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.