Skocz do zawartości

Słuchawki garrett vs white's.

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Zastanawiam sie nad w miare porządnymi sluchawkami do wykrywacza. Na stronie vikinga 2 modele przykuly moja uwage, jak w temacie sa to whietsy i garretty. Oboje maja regulacje glosnosci i katowe wejscie duzy jack. I nie wiem ktore wybrac, obie maja taka sama cene (120zl), jesli ktos posiada / zna sie na nich to niech sie wypowie.

Pozdrawiam!
Napisano
Posiadam oryginalne słuchawki do modelu DFX.Poza tym co napisałeś,słuchawki te mają sprężynowy kabel co nie utrudnia swobody ruchu w czasie pracy z wykrywką.Audio Treshold oraz Target Volume bardzo dobrze słyszalne.No i tak ogólnie to solidna i mocna konstrukcja White'sa.Co prawda 120 zł ale uważam,że warte tej ceny. Darz Dół!
Napisano
Nie są to żadne słuchawki Garretta czy White'sa, te firmy nie są producentami słuchawek. Są to zwykłe słuchawki chińskie, które można kupić pod innymi nazwami, z tym, że te za cenę kilkudziesięciu złotych mają nadrukowane logo tych firm.
  • 11 months later...
Napisano
Witam!
Odswiezam temat. Szybka pilka! Ktore z nich lepsze do ciboli? Moze ktos ma lepsze w podobnej cenie(zeby byl spiralny kabel!!!) Prosze o jak najszybsza odp!!!

Pozdrawiam!
Napisano
A po co Wam koniecznie ten kabel ?
Ja jak mnie juz kabel wkurzyl to wrzucilem kablowe sluchawki do wora na zapas. Zamiast nich kupilem za 25zl fajne bezprzewodowe z nadajniczkiem i ich uzywam, nie gorsze od kablowych :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie