Cpt.Nemo Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 Witam, wielkosc typu spora spinka do mankitow koszuli.Dlugosc 25,25mm, szerokosc 10mm. Grubosc 3mm z uszkiem10mm. Od czego to moze byc ?
Zwłoka Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 guzik z placzcza przykład:http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Attila_Gest%C3%BCtssoldat.PNG&filetimestamp=20071213160928ps.guziki maja swoj dział.Pozdro
Cpt.Nemo Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 To raczej troszke inny guzik od zepelina :) ale mozliwe ze masz racje :)ps.guziki maja swoj dział."O ? Tego nie wiedzialem, a gdzie go maja ?
Martian Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Przedstawiony płaszcz"- bardziej kurtka, to attyla huzarska ale guziki od niej są puste w środku i faktycznie przypominają sterowiec... Podobnego do twojego Twojego niestety nie widziałem. Z jakiego materiału wykonany? Bo miękko" wygląda?
Zwłoka Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 to tylko przyklad Twoj jest zupełnie inny.(w latach 80tych były w modzie płaszcze z guzikami takiego kształtu,teraz polecam przejsc sie do sklepu firmowego Hause-to tak na marginesie). wczoraj Twoj watek był na Identyfikacja (bez numizmatów)"pewnie jakies moderator przeniosł.Pozdro
Cpt.Nemo Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 wczoraj Twoj watek był na "Identyfikacja (bez numizmatów)pewnie jakies moderator przeniosł."Umiescilem na identyfikacji bo chodzilo mi o identyfikacje. Widac ktos uznal ze nie mam racji i przeniosl tu, ale ja nie jestem pewien ze mial racje.
Cpt.Nemo Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 Podobnego do twojego Twojego niestety nie widziałem. Z jakiego materiału wykonany? Bo "miękko wygląda?"Sadze ze dosc twardy mosiadz w ciemnej patynie, tak wyglada po moich probach.
Martian Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Fotki b. jasne i mylą te wgniecenia w materiale... Ale w sumie pomysłowy patent cywilny typu skobelek" opadający.. Nie potrafię wydatować...
Cpt.Nemo Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 Fotki tak na szybko robione, ale jeszcze sie naucze dobrze fotografowac :) i lepiej ustawiac oswietlenie.
8total4 Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 to nie musi byc guzik, widac ze mocowane było na przetyczkę i moglo byc czescia czegos skórzanego, np uprzęży/siodła/kufra/czako itp.pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.