Skocz do zawartości

Podluzny guzik

Cpt.Nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
guzik z placzcza przykład:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Attila_Gest%C3%BCtssoldat.PNG&filetimestamp=20071213160928

ps.guziki maja swoj dział.
Pozdro
Napisano
Przedstawiony płaszcz"- bardziej kurtka, to attyla huzarska ale guziki od niej są puste w środku i faktycznie przypominają sterowiec... Podobnego do twojego Twojego niestety nie widziałem. Z jakiego materiału wykonany? Bo miękko" wygląda?
Napisano
to tylko przyklad Twoj jest zupełnie inny.
(w latach 80tych były w modzie płaszcze z guzikami takiego kształtu,teraz polecam przejsc sie do sklepu firmowego Hause-to tak na marginesie).

wczoraj Twoj watek był na Identyfikacja (bez numizmatów)"
pewnie jakies moderator przeniosł.

Pozdro
Napisano
wczoraj Twoj watek był na "Identyfikacja (bez numizmatów)
pewnie jakies moderator przeniosł."

Umiescilem na identyfikacji bo chodzilo mi o identyfikacje. Widac ktos uznal ze nie mam racji i przeniosl tu, ale ja nie jestem pewien ze mial racje.
Napisano
Podobnego do twojego Twojego niestety nie widziałem. Z jakiego materiału wykonany? Bo "miękko wygląda?"

Sadze ze dosc twardy mosiadz w ciemnej patynie, tak wyglada po moich probach.
Napisano
Fotki b. jasne i mylą te wgniecenia w materiale... Ale w sumie pomysłowy patent cywilny typu skobelek" opadający.. Nie potrafię wydatować...
Napisano
to nie musi byc guzik, widac ze mocowane było na przetyczkę i moglo byc czescia czegos skórzanego, np uprzęży/siodła/kufra/czako itp.

pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie