Parówki Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Gdyby pouczyli się troszkę historii to wiedzieli by że nie mają czego szukać bo wojska radzieckie podczas długoletniego stacjonowania w Polsce za czasów PRL-u przeszukały cale podziemia i jeśli było tam cokolwiek o sporej wartości to nie należy tego szukać u Nas. Przecież wiadomo że około 40% tuneli i przejść zostało celowo zasypane i wysadzone. Ale w areszcie są ponoć biblioteki więc chłopcy będą mogli nadrobić historyczną nie wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
libman Napisano 26 Marzec 2011 Share Napisano 26 Marzec 2011 W mru jest jeszcze dużo fantów sam ostatnio znalazłem takie miejsce . Jeżeli jest , ktoś chętny na nieamatorskie poszukiwanie ... są wejścia trzeba konkretnych ludzi plogin6@o2.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 No nie wiem czy tam coś jeszcze cennego się znajduje. Jak łaziłem po tych korytarzach - to jedyne co było cennego" - to w zaułkach korytarzy było nas.....e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Mogą tam być ukryte przez szwabów pomieszczenia, których ruscy nie znaleźli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.