atlantic Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Napisano 13 Grudzień 2009 Koledzy, orientujecie się po czym może być ta stara butelka?
Hebda Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 na moje oko lekarska/aptekarskaostatnio w Wawie na pradze zmieniali rury,wykop na środku placyku zieleni,możliwe że coś stało tam wcześniej,mnogo podobnego szkła było:)Babcia ma pracowała w instytucie chemicznym,używali podobnych/identycznych:)pozdr
stock84 Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Karafka na jakiś szlachetniejszy trunek...np: koniak, szkocką, Stocka84;) pzdr
Hebda Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 kurczę stock84 popsułeś mój konceptnie dopatrzyłem,jeśli butelka jest tak duża tj pół litra to już inna bajka:)miałem na myśli buteleczki wielkości mniejszej niż tel komórkowy:)pozdro
stock84 Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Pojemność i szklana zatyczka przechyliła szale.pzdr
Pytanie
atlantic
Koledzy, orientujecie się po czym może być ta stara butelka?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.