krzys-kf Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 Witam.Dziś zauważyłem u gospodarza maskę. Podpiera ona drewno. Jest podrapana i ma parę w gnieceń. Nie jest pordzewiała. Stan oceniam na dobry aż szkoda żeby tak się niszczyła. Moje pytanie od jakiego pojazdu ona jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys-kf Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys-kf Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 Innych fotek i wymiarów nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Maska do samochodu Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys-kf Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 ewentualnie Pabieda,czy Pobieda(nie jestem pewien pisowni).Zdaje się,że oba auta miały podobną maskę,chociaż w ruskim sprzęcie grill byłtrochę większy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 U ruskich zawsze wszystko BALSZOJE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 Eeee nie zawsze-tylne lampki były mniejsze niż w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 coś jakby gaz21 mam taką ale czarną jak by jakieś wymiary to moge potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 sory wpis nie na tym forum ta ttutaj to warszawa lub podobne jak kolega wcześniej zauważył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.