latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Część 1http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=525104#745819 Część 2http://www.odkrywca.pl/w-piasku-pod-malym-miasteczkiem-2,644640.html#644640a ponieważ zdecydowanie za ciasno w części poprzedniej,dziś otwieram trójkę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 A zaczęło się od dwójki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 tu na chwilę było słabiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 aby za moment wyszły kolejne dwa sreberka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 w taki sreberkowy dzień nie mógł nie trafić się medalik,ale w słabiutkim stanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 dzisiejsze guziczki-grenadier zdrowiutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 i znaczek od krówki z Końskowoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 a to chyba znaczek trunkowy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Jak zwykle miły dla oka obrazek-gratulacje,pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 plomby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 a tak razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 nie dla wszystkiego dobra ziemia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 łyżeczka posrebrzana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 i do następnego razu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Dzięki wszystkim którzy życzliwie od lat przyglądają się moim skarbom:)Sreberka spróbuję delikatnie odczyścić,dzisiejsze złotówki powinny wyglądać wtedy pięknie !Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Kolego latający, bez podlizywania się ale masz najlepszy temat w dziale nasze odkrycia ;). Nic tak wątroby mi nie rusza jak twoje fanty. I znowu będe musiał pobiegac po polach bo mnie skręci. Pozdro z centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Ladne 3 grosze z powstania jak możesz to daj lepsze foto Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 witam, nie śledzę tematu od początku ale mam pytanie, z jakim sprzętem ganiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Co do uroku wątku w pełni zgadzam się z Kolegą Siwy_49. Być może jestem monotematyczny, ale atrakcyjność wątku jest także zasługą świetnie wykonanych zdjęć. Z jakim... aparatem fotograficznym latasz, Latający Holendrze?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 Zdjęcia to podstawa ! Fotografuję zwykłym Canonem s3,umiejętność polega na właściwym doświetleniu i dobranym tle.Czasami biorę aparat ze sobą,żałuję że wczoraj nie miałem,łaziłem w miejscu gdzie KWITŁ RUMIANEK i jakieś inne zielska.KWITŁY W GRUDNIU ! Macie pojęcie ???Motylanoga masz rację,jest tu kilka tematów w których koledzy mają świetne trafienia,bardzo chętnie przeglądam ich temat...ale zdjęcia są słabiutkie...Takim przykładem jest choćby iemia Śremska" Damiana84,gdzie znajdki są mistrzowskie ale na fotkach słabo wyglądają,właściwie miałem mu napisać by zamiast brązowego tła dał białe-byłoby znacznie lepiej widać,ale co się będę wtarabaniał w nie swój temat.Whites spectrum xlt a3 grosze-fotki zaraz obrobię i wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 niestety było za mało piasku a za dużo gliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2009 ale monetka fajna i rocznik pamiętnyPozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Kolego Latający Holender, po śledzeniu 3 części twojego tematu dochodzę do wniosku ze musisz miec piękną kolekcje medalików. Moż byś wstawił fotki w ten temat? http://www.odkrywca.pl/kolekcje-medalikow,502531.html#502531Ja kończe układanie swoich i też wrzucę foty. PozdroPost został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 16:05 10-12-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 Latający holender oczywiście możesz się wtrabaniać w mój wątek, to Ja śledzę twój wątek i podziwiam znaleziska Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 szkoda ze te 3 gr takie zjechane :( ale i tak zazdroszczę :) nie mam nawet w takim stanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.