wander Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 trafiła mi się taka Radziecka łyżka z napisem szukaj mięsaTola Fo min" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Ale nie wiem czy to data wyrycia napisu czy urodziny Toli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Powiem Ci Wander, że bardzo mi się widzi :D Hicior :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Na rączce jest wyryte niecenzuralne słowo pi..a.To oznacza że mięsa nie było??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2009 Share Napisano 9 Grudzień 2009 fajny gadżet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.