Zenit Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 Wpadła mi dziś w ręce odznaka za 'za rany',moja pierwsza.Stan bardzo ładny ale niestety zgięta w pół.Czy jest jakaś metoda by ją wyprostować nie uszkadzając.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Daj zdjęcie - może coś poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Ja bym nie ryzykował - z tyłu przy prostowaniu odpryśnie Ci farba, a i z przodu pewnie będzie ślad. ja bym to zostawił jak jest - jest to na tyle popularne odznaczenie, że napewno znajdziesz jeszcze niejedno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 a jak byś się już zdecydował na prostowanie to polecam metodę nagrzej ja nad palnikiem w kuchni poczekaj aż ostygnie i wtedy prostuj nie powinna pęknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Po pogrzaniu odleci farba z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 podgrzac by trzeba tak, aby farba nie miała kontaktu z płomieiem, bo się złuszczy..generalnie lata zrobiły już swoje z tym metalem i jest bardziej kruchy niż w epoce, zostaw taką - w końcu to relikt.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 Dziękuję panowie za pomoc.Zostawię ją w takiej formie.Może kiedyś wpadnie lepsza.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.