her flick Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Witam!Mam pytanie w sprawie przyciemnienia materiału , nie chodzi tu o żaden zabytek ale bardzo proszę o poradę.Kupiłem plecak holenderski 80l w kamuflażu dpm, i mam kłopot gdyż same kolory są jakby żywe ale ogólnie wygląda to tak szczególnie gdy zaświeci światło , że odblaskuje trochę i wyglada jakby go trochę talkiem posypał i w zależności pod jakim katem się patrzy to raz kolory są ok a raz wyblaknięte, i stąd moje pytanie czy nie ma jakiegoś sposobu żeby jakby przyciemnić owe kolory, zmatowić???Proszę o odpowiedźPozdrawiam
her flick Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 mhmm fantastycznie to wiem :) chodzi mi o odwrotny manewr :)
Cyrograf15 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 To go w całości lekko zafarbować farbą do tkanin. Tyle że impregnat może paść.Wojtek
Mruk Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 można wyprać w pralce z jakąś bluzką(najlepiej czarną) co bardzo farbuje, lub jak napisał Kol.Cyrograf farbą do tkaninPZDR
her flick Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 hmm materiał to cordura więc raczej powinno dać rade, dziękuje za informacje , gdyby ktoś jeszcze miał jakiś pomysł proszę dać znać
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.