her flick Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2009 Witam!Mam pytanie w sprawie przyciemnienia materiału , nie chodzi tu o żaden zabytek ale bardzo proszę o poradę.Kupiłem plecak holenderski 80l w kamuflażu dpm, i mam kłopot gdyż same kolory są jakby żywe ale ogólnie wygląda to tak szczególnie gdy zaświeci światło , że odblaskuje trochę i wyglada jakby go trochę talkiem posypał i w zależności pod jakim katem się patrzy to raz kolory są ok a raz wyblaknięte, i stąd moje pytanie czy nie ma jakiegoś sposobu żeby jakby przyciemnić owe kolory, zmatowić???Proszę o odpowiedźPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 i będzie jaśniejszy.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
her flick Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 mhmm fantastycznie to wiem :) chodzi mi o odwrotny manewr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 To go w całości lekko zafarbować farbą do tkanin. Tyle że impregnat może paść.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 można wyprać w pralce z jakąś bluzką(najlepiej czarną) co bardzo farbuje, lub jak napisał Kol.Cyrograf farbą do tkaninPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
her flick Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2009 hmm materiał to cordura więc raczej powinno dać rade, dziękuje za informacje , gdyby ktoś jeszcze miał jakiś pomysł proszę dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.