stock84 Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 Witam.Jakim środkiem najlepiej zabzbieczyć skóre przed pleśnią?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 Ja osobiście używałem zwykłego kremu Nivea.Jednocześnie pozbywałem się tzw.capa"pleśni oraz skóra nabierała elastyczności.Ale jest to mój patent.Innym sposobem jest potraktowanie pleśni roztworem kwasu octowego bodajże 25%.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Grudzień 2009 Share Napisano 4 Grudzień 2009 środek Cire 213 do konserwacji skóry, działa grzybobójczo.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2009 Dziękuje za odzew.Gdzie mógłbym nabyć ten środek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.